väike võrdlus :)

Tere ja ilusat jaanipäeva kõigile!

Jaanid minu jaoks juba läbi ja võin uhkusega öelda, et suutsin need päevad edukalt üle elada :) ei mingit maiustamist ja piisavalt liikumist. Eilse päeva jätsin trenni vabaks, nagu oli plaanis. No esinemas sai käidud aga seal oli ainult 3 tantsu, nii et ei midagi väga hullu :)

Aga lasin mehega jaanilõkke ääres pilti teha ja tuli mõte, et paneks siis väikse võrdluse üles, et kas olen siis muutunud poole aasta või ei.. Eks igaüks otsusta ise, kuidas tema silmale tundub :)Selline olin siis aastavahetusel, oma sünnipäeval :) Ja selline olen siis praegu (eile tehtud pilt). Mehe lõikasin välja, äkki ta ei tahaks siin pildil figureerida :D -------->


No vist ikka on ju vahe sees :)

Selle esimese pildi jätangi nüüd selleks nö "enne" pildiks, siis on hea võrdlus päris algusega, sest ega mul sellest ajast eriti palju selliseid pilte pole, kus tervenisti peal oleksin ja ei ole sellised "varjame varjamist vajavaid kohti" pildid :)

KOkkuvõtvalt võib vist öelda, et tööd on vaja veel hoolega teha, aga edusammud annavad endast juba märku ka silmale nähtavalt.
Lisan siia veel mõned pildid minu treeningutest. 

 Siin on siis minu sammud viimase kahe nädala jooksul

Ja siin siis eelmise nädala treeningud :)

Comments

Post a Comment