I just never learn from my mistakes!

Hommikust,

eile õhtul erinevate asjade kokkulangemisel oli mul tuju suhteliselt null ja olin päris närvilises tujus.. ja mis te arvate, millega mina oma halba tuju ikka ravin, kui kohe üldse distsipliini pole kodus? Ja muidugi toiduga! Palusin mehel tuua ühe tumeda šokolaadi võimalikult suurte pähklitega ja ta on mul nii  tubli, et muidugi tõi ka :) No ja kui sellest sai mõned tükid söödud, siis läks asi juba veidi suuremajoonelisemalt lahti.. Tagajärg sellele on see mis oligi oodata - mõnus kõhuvalu täna :S :S :S

Ja inimlaps on on ikka niii loll (sõna otseses mõttes ju), et ei õpi ka kunagi, et see õgimine teeb vaid halba.. see hetkeline mõnu ongi vaid selleks hetkeks, kui toidu alla neelad.. tegelikult, lõpuks pole isegi seda mõnu, on vaid harjumusest õgimine.. no pagan kuidas saaks sellest lahti?!?!?! Õnneks homme lähen ära koolitusele ja kolm päeva ei ole söögivalik ja kogused minu teha. Ja samas saan olla veidi aega absoluutselt teises keskkonnas ja eemal olla argipäevast. Ehk tagasi tulles on patareid täis laetud ja asjade üle veidi järelemõeldud teise nurga alt :)

Vaatasin, et Elari on ka oma blogis reklaaminud Aleksandri poolmaratoni. See on tegelikult tore, et inimesed nii reklaamivad seda üritust, sest muidu see paljude kõrvadeni ei jõua. Selles suhtes, et minu blogi on pigem ju sahtli nurka kirjutamine aga Elari blogi ja ka Tarkpea oma loevad ikka VÄGA paljud inimesed :) Ja tore on, kui selle tagajärjel rohkem inimesi tuleb! Mulle tegelikult sobib see poolmaratoni teema ka, sest on olnud selle depressiooni tagajärjel enesetapuga väga lähedane kokkupuude :(

Olgu, lähen nüüd putru keetma, ehk teeb mu olemise tiba paremaks. Ja siis pakkima :) 

Teisipäev, 13.august
Kaal: 95,1kg
Hommik: tee, üks leivaviil või ja keedumunaga, peedi-küüslaugusalat (tuli välja, et mees oli lastele muna keetnud, nii et puder jäi täna ära)
oode: kaks tükki eilsest alles jäänud tumedast šokolaadist
Lõuna:
Õhtu:

samme:
trenn:

Comments

 1. Ei kirjuta sa midagi sahtlisse, mina loen ja elan Sulle kaasa! ;)

  ReplyDelete
 2. tore, kui on ikka lugejaid ka :)

  ReplyDelete
 3. Mina olen ka regulaarne lugeja ;)
  Nii tore, et sa sagedamini oled kirjutama hakanud.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Riin, sinu blogi ma loen ka ikka ja sa võiks ka tihedamini kirjutada :D

   Delete

Post a Comment