Sometimes things just don´t come out like you have wanted

Hei,

Ma kohe vihkan seda kuu aega, kus magusaisu on nagu takjas mul tagumikus kinni :S ma tean, et paari päevaga olen sellest üle saanud aga no vanduma võtab kohe. Kui muidu veel saan söömist kontrollida, siis kuus on mõned päevad kuni nädal, kus keha nõuab magusat ja see tunne jääbki, kuni oma tahtmise saab.

Ehk siis võite arvata kuidas eile õhtu möödus... Jap, ma lihtsalt pidin seda mett sööma ja muidugi mitte paljalt (haha, Rimi reklaam tuli silme ette praegu :D ) vaid ikka saia peale ja külma piima ka kõrvale... aga jah, isu sain rahuldatud ja magama oli kohe hea minna :D Aga hommikul nüüd kaalul käies olen jälle tige, sest no nii ei saa seda kaheksat sinna kaalule kohe kuidagi ette. Terve juuli ja augusti kuu olen suhteliselt sama koha peal jõlkunud kaalu järgi ja võiks ju juba järgmise numbri juurde liikuda.. :P  (samas on mul väga hea meel, et kuigi söömine on suvega suhteliselt nihu läinud, siis olen ilusti trenni harjumust hoidnud ja mulle on see ikka väga meeldima hakanud) :)

Täna siis hakkame veidi remonti tegema kodus.. Plaan on siis kolme päevaga nii palju teha, et suure toa (või õigemini minu ja mehe toa) saaks ilusti korda :) Mis tähendabki seda, et pakin oma arvuti nüüd kapi otsa teise tuppa tolmust eemale ja täna siia eriti ei sat. 

Aidaa pakaa ja ma lähen :)

Comments