vahemõõtmine :)

Hei,

kuna homme hommikul ma vist mõõta ei saa, siis tegin homse vahemõõtmise täna ära :) ega see üks päev ju nii palju enam mõjuta ka :P Nii siis, esimene näit on selle väikse väljakutse algusnäit ja teine on siis tänane ja tulemused on sellised :

rind (sportrinnahoidjaga): 102 cm ...100cm.
rinna alt: 88 cm ... 84cm
talje: 89 cm ... 86cm
sangad: 107 cm .... 104cm
tagumik: 111cm ... 108cm
kints (kõige laiem koht): 64,5 cm ... 63,5cm
säär:  42,5 cm... 42cm

Seega, nii ühest kui teisest kohast on ikka sentimeetrid selle ajaga vähenenud :) Kaalust olen ka siiani suure kaarega mööda käinud ja seega ei tea, kas (ma arvan et siiski olen) või kui palju olen alla võtnud. Väike lootus ikka on 30. septembril kaalul 8-t ees näha aga arvan, et kui olen selle kuuga ka vähemalt 2 kg alla võtnud, siis olen ka rahul, sest cm-id ju näitavad tegelikult, et on õhemaks kulunud :)

Täna siis on jälle see päev, kus luban endale veidi patustamist. Täpsemalt lähen siis ühe hea sõbranna sünnipäevale. Nii nagu eelmisel patupäevalgi olen hommikupooliku ikka tubli ja korralik toituja ja patustamine jääb ainult sünnipäeva raamesse :) ja kõik võimalikest magusatest ja alkoholi sisaldusega jookidest jalutan ikka mööda, pigem joon siis vett :D

Täna päeva aeg rahvatantsuga esinemine ka :) Enne seda pean lapsed kuidagi maale ka saama toimetatud. Seega tuleb päris tegus päev ja õhtu.

PS! Olen nüüd iga päev 100 kükki teinud ja mu kintsud on täna juba peaaegu normaalsed ja ei valuta kui kuskil kükitama või istuma peab  :D :D

Comments