becoming stronger with every day :)

Whoopy-doo,

täna ongi juba neljapäev ja järjekordne nädal hakkab vaikselt läbi saama. Mis sest et tegelikult on ju alles suht nädala keskel aga minu jaoks on alati neljapäev see päev, kus võib nädala lõppenuks lugeda, sest ainult üks tööpäev ju veel :D

Nagu aru saada, siis olen jälle mingis igavlemise momendis. Täna pole erilist indu Karlepit ka lugeda (eripeda ja üldse pedagoogika inimesed teavad kohe, kellest jutt :D ), nii et lebotan niisama.. Mis sest, et mingi poole kuu pärast peaks mul töö lõpilkult valmis olema eks :D :D Niisiis tiksun siin niisama... Tegelikult päris niisama ei istu ka :P Lugesin veidi tarka juttu, mis ei puuduta mu lõputööd ja harisin end muudel teemadel :D

Olen täna tegelikult tubli ka olnud. Tegin hommikul putru ja käisin jooksmas. Mina ja hommikune vastupidavus trenn ei sobi kohe mitte üldse kokku! Aga olen enda üle uhke, et selle ära tegin ja kui vähegi jaksu on, siis lähen homme ka. Nii saan õhtul lebotada :D Tegelikult vist panin endale homse päeva puhkepäevaks aga nooh, eks vaatab, kuidas viitsimist ja jaksu hommikul on :)

Tegelikult on just hommikune trenn mingis mõttes mõnus. Jah, ma jooksin hulga aeglasemalt kui õhtuti jooksen ja enamus jooksust tundsin, kuidas mu väga kange keha oleks tahtnud veel ärkamise aega, aga see tunne pärast jooksult tulekut ja pesemas käimist on päris võimas :D Nii et, olen nii kuri ja "sunnin" end teine kordki varakult välja jooksma :)

Ah; mis ma ikka siin niisama pläma ajan :D lähen teen järgmise nädala plaani valmis:)

Ja muideks, kaalul oli täna 90,6kg !! Nii et olen väga lähedal 8-le !!!!!!!!!!Comments