Ma elan oma elu endale, mitte teistele :)

Ajee,

tänane tööpäev läbi ja saab hakata enda tegemistega tegelema :) Täna juhtus väike "vahejuhtum"  mis mind endast veidi välja viis. Jah, sina, kes sellega toime tulid, võid ka lugeda seda kohe suurima isuga! Aga ei, ma ei hakka seda pikalt lahkama, sest see pole tervele maailma lugemiseks. Pigem tahtsin rääkida sellest, kuidas ma läbi selle "kogemuse" sain teada kui palju ma ikka olen muutunud.

Vanasti oleksin ma sellise närvide mängu peale sööma tormanud, sest mis rahustaks paremini kui üks mõnus tahvel šokolaadi. Aga ei, enam pole grammigi isu selle järgi. Pigem tuli tuju joosta, aga kuna meest ei ole veel kodus, siis vihun veidi zumbat teha ja siis õhtul rattaga maale, et sealt otse rahvatantsu minna. Nii et kohati võin vist selle eest tänulik olla, sest sain enda koha pealt targemaks (ja mitte selles suhtes, mida sina teadvat minu iseloomu kohta) ja sain kinnituse, et inimeste maailmad on väga erinevad. Ja ma ei pea vabandama sellepärast, et minu elus on lisaks perele, tööle, koolile, koolitusele, rahvatantsule veel nii palju millega tahan tegeleda ja tegelengi :) Mida rohkem teed, seda rohkem jõuad. Ma olen veel NOOR ja peangi palju jõudma :)

Olen enda üle uhke, sest tean täpselt milline ma olen ja millisena mind mu SÕBRAD näevad. Muidugi ma pole ideaalne ja olen vigu teinud. Ma olen ju kõigest inimene! 

Ja kõigile teistele ka meeldetuletuseks: Ela oma täpselt nii nagu sulle meeldib. Alati tuleb keegi, kellega sa ei klapi. Alati tuleb keegi, kellele meeldib su elus surkida. Alati tuleb keegi, kes saab naudingu su ebaõnnestumistest. Aga alati on ka inimesed, kes sind igal sammul toetavad, sind kiidavad, sulle kaasa elavad ja halbadel aegadel toeks on :) Comments