Tere laupäev - mu lemmik päev :)

Hei,

Laupäevad on ikka nii mõnusad. Veel mõnusam oleks kui saaks terve päeva lihtsalt lebotada, aga kahjuks seda luksust on ikka väga harva. Kahjuks ka täna seda endale lubada ei saa. Terve päev on kella peale ära planeeritud aga samas on tulemas üks väga pikk ja sisukas päev :)

Hommikusöök on juba valmis tehtud ja söödud ka. Aga mis siis edasi? Kindlasti on vaja hommikul ära teha Jillian Michaels :D Oi, seda kava... Hommikul ärgates oli küll tunne, et täna ma ei tee seda sest kõik kohad on nii metsikult kanged:D aga praegu enam nii hullu pole ja täna teen kindlasti ära. Alles neljas päev ju ka :P

Pärast trenni ja pesemist tuleb ennast valmis panna rahvariietesse :) Täna on see kultuurimajade päev ja meie Kabala rahvatantsu rühm esineb kolmes kohas täna! Ehk siis 13.30-20.00 olen sellega hõivatud. Ja nii, kui ma sealt minema saan, on kiiresti kiiresti koju tulek, õhtuks valmis sättimine ja minek, jälle :D  Õhtul siis lähme sõbrannadega välja. Ma siis ikka kainekas, sest ma ju nagunii alkoholi ei tarbi ;) Ühesõnaga päriselt koju jõuan vast alles homme :D :D Ja siis ongi juba pühapäev...

Ahjaa, vahepeal mingi aeg pean vist oma rahvatantsu seeliku kitsamaks tegema, sest see on mulle lihtsalt nii lai juba :D Ja pluusi varrukatele tuleb nööbid ka ette ajada. Saime just uued pluusid :)

Nii, et siis tegudele ja aidaa ;)


Comments