Eeee, mul tuleb sünnipäev... Äkki sa kingid mulle sünnipäevaks talvelaagri ?!?! :D

Hei,

ma leidsin täna jälle ühe laheda ürituse, mis jaanuarikuus tulemas. Nüüd ma "määrin" mõnedele lähedastele pähe (ehk mees ja õed:D ), et äkki keegi tahab seda mulle kinkida (ma tegelikult tahaks ka seda sünnipäevaks!) Aga et ma seda infot kiire detsembrikuu jooksul ära ei kaotaks ja ei unustaks, kust ka vähe värskendada selle laagrikohast infot, siis siia väike vahepostitus selle kohta. Äkki keegi tahaks veel tulla ja saaks ka talviselt sporti teha ;) Facebookis saab selle ürituse kohta infot siit ja väljaspool Facebooki uuri hoopis siit. Mõte meeldib tegelikult sellepärast eriti, et ehk saaks veidi aimu suusatamisest  ja tõesti tahaks ju osata suusatada, et talve täisväärtuslikult ära kasutada :)Pealegi laagri asukoht on minu jaoks mõnusalt lähedal :)


Comments