Loosiõnn on vägev asi! ehk Les Mills Fitness Explosion 2013, here I come!

Hei,

ma kohe pidin teiega jagama üht ülimalt ägedat asja, mis minuga hommikul juhtus! Nimelt osalesin Facebookis Elari loosis, et saada endale pilet sellisele ägedale üritusele nagu Les Mills Fitness Explosion 2013.  Olin tegelikult veendunud, et piletit ei võida, aga kuna ma ilma selle võiduta sinna kindlasti poleks läinud, siis osalesin ikka ja jagasin lausa mitu korda :D  Igastahes, ma võitsin selle!!! No ma olin juba tööl, kui hommikul teada sain ja siis ma kargasin seal nagu väike laps ringi. Töökaaslased ei saanud hästi aru, et miks ma selle võidu üle nii rõõmus olin, aga kes ise ei ole selles spordimaailmas sees, ei saagi vist aru. Aga minu jaoks on see suur asi! Igastahes, Elari, suur suur aitäh :) ja nüüd kui keegi oleks Kesk-Eesti kandist minemas sinna, siis võiks jõud ühendada ja transpordi pealt kokku hoida ;)  Ja üldse, kui keegi on minemas, siis võib siia kommentaaridesse kirja panna.


Comments