Some things are just ment to be :)

Heia,

homme on siis see suur ja tähtis päev, kus Maris, suurim Tallinna võhik, võtab end kokku ja läheb Tallinna :D Täpselt nii suur see asi minu jaoks ongi. Ma olen jätnud mitmed üritused külastamata just sellepärast, et need toimuvad Tallinnas. No tehke mis tahate aga mulle see linn ei meeldi ja punkt .  :) Ka seekord oli takistusi vahepeal juba tulemas, et tekkis tunne, kas ma ikka pean sinna minema. No kohe üldse ei tahtnud see transpordi sebimine sujuda. Aga siis tuli kui taevast märk, et kui ikka on ette nähtud, et Maris lõpuks Tallinnasse läheb (ja veel rongiga! :D), siis Maris seda ka teeb. Selleks märgiks oli uuesti samale üritusele pileti võitmine :D Kui reaalne see on, et ilma mingi müstilise põhjuseta võidan ma kaks piletit lausa sellele üritusele ?!?! Pean mainima, et mul tavaliselt ei vea üldse sellistes asjades :D Aga saingi kohe üht sõbrannat rõõmustada, et ta saab ka endale tasuta pileti :D

Aga kohale saamine.. See oli veel tegelikult tänaseni suur küsimärk.. Tegelikult kohale saamine ei olnudki nii suur mure, kui koju saaamine. Kes mind tunneb, see teab, et ma ei salli selliseid "ah vaatame kuidas jõuab" asju. Mul peab peab paberi peal kirjas olema a´la kell 18.49 väljub buss liinil üks-kaks-kolm, liini nr 345 Manni maja eest. No ja kui sel ajal selles kohas ei ole seda bussi, siis tuleb Marisel tõsine "freek out moment" :D NO igastahes seekord suudame seda endast välja minekut ehk ära hoida (kuigi jah, rongisõit on veel minu jaoks müsteerium, sest ma ei tea, kus see pagana Tallinn-Väike peatus on!). Nimelt oli mu õde nõus minema šoppama päeva ajal Tallinnas ja siis "muuseas" mind ka koju tooma :D :D Tegelikult oli see pigem sellline "palun palun mine šoppa Ülemistes pool päeva, pliiiiiiiiisssss ja siis too mind ka koju õhtul" :D

No igastahes, transpordi mure on hetkel lahendatud ! Kott on veel kokku panemata, aga kerge ärevus on juba sees ja see kasvab kogu aeg :) Kuigi ma võib olla seda välja ei näita, siis ma tegelikult ootan seda üritust VÄGA! Olgem ausad, arvatavasti suudan endal margi seal sajaga täis teha, sest ma ju ei käi üheski neis rühmatrennides, ma ei tea mingeid tüüpliigutusi ega midagi. AGA ma kavatsen endast 101% anda, et nautida sellest päevast nii paljut kui jaksan ja suudan :)

Lisaks treeningutele tuleb sinna mõned esindajad eri kohtadest. Kindlasti tahan lasta enda jalale seda testi teha, et mõõta, millise tallaga ja kujuga jalanõud mulle just parimad oleks. Mul on üks väga imelik jalg ja kindlasti annaks õige jalanõu mu treeningutele väga palju juurde. Seega see on üks koht, kuhu pean kindlasti jõudma.

Samuti olen planeerinud endale mõne korraliku Nike asja osta (sünnipäevaks, või nii :D ) sest sinna on tulemas ka Nike esindus, kus peaks olema soodushinnad :) Üleüldse, ma ei teagi mida ma homme sinna kaasa võtan, sest mu parimad pluusid on nii suureks jäänud, et kukuvad üle õlgade alla (olidki sellised mõnusad lohvakad pluusid) ja siis on särgikud.. Ühesõnaga, mu trenni garderoob vajaks tõsiselt täiendamist :D

Eh, tegelikult tulin ju lihtsalt mainima, et Homme on SEE päev ja olen väheke ärevil juba (aga nagu ikka sattusin pläkutama :D ) Nii et lähen nüüd kotti kokku pakkima ja siis pesema ja magama, 6.45 läheb juba rong siit Võhmast välja ja teekond võib alata :)


Comments

  1. Väga lahe, et tuled :P Ma küll ei tea Sind, sattusin üsna lampi siia blogisse, aga mul maakoht Võhma ligidal (Suure-Jaanis, close enough :D) Soovin Sulle toredat päeva seal. Kui saaks, siis oleks Sulle seal toeks ja aitaks orienteeruda :P Jeii...ma ise ka superärevil :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kui sa mind vähegi välimuse järgi ära tunned, siis astu kindlasti ligi ja ütle tere, oleksin väga rõõmus :)

      Delete

Post a Comment