Some things just aren´t my things :)

Heia,

See nädal on üks imelik nädal olnud. Olen trenni teinud täpselt nii palju kui olen jaksanud ja planeerinud (välja arvatud eilne zumba, sest hüppasin rahvatantsus oma hüppeliigese kuidagi imelikult valutama ja ei julgenud siis peale väga hüpamist teha, täna juba ok, nii et midagi hullu õnneks ei ole). Aga söömine... Söömine on olnud enam kui nõme :S

NImelt on toidulauale sattunud nii mõnigi asi, mis pole kohe üldse paleo ja kindlasti kohe mittevajalik asi. Sellega seoses olen talunud kõhuvalu, seedimisprobleeme (nii üht kui teistpidi:D ), vinne tuleb kohutavalt näkku, olemine on üldse kogu aeg raske ja väsinud.

Sellisest olemisest on suhteliselt raske lahti saada, kui toidulauda tagasi korda ei saa. Samas, et see söögilaud korda saada, on nüüd vaja väheke enesedistsipliini ja üht väga korralikku nädalat. Saaksin sellega ilusti hakkama, ma tean seda, aga nüüd on väike dilemma "tubli" minu ja "jõulu" minu vahel, sest jõulude aeg on toite, mida ma kindlasti tahan maitsta ja mis pole paleo. Kas siis on mõtekas kohe hakata täiesti rangelt reeglite järgi söömist või lasta sel detsembri kuul minna nii, et veidi küll patustan, aga teravilja tooted jätan siiski täiesti välja (need on need kurjamid, mis kõige enam vist halba teevad + tavaline piim) ?!

Ühesõnaga, ma ei teagi veel ise kuidas selle detsembrikuu üle elan, aga ma tean, et on toiduaineid, mis ei sobi minu kehale. Ja see on täiesti ok :)  Kohati tuleb see isegi kasuks, sest nüüd on jälle üks argument rohkem, et miks ma ei peaks neid sööma :D

Selle ühe toidupäeva ülevaate kavatsen ka mingi aeg ära teha siia, äkki homme :D Aga nädalavahetusel teen oma esimesed paleo piparkoogid kindlasti valmis ja ehk miskit uut ja huvitavat veel, eks näis ;)Comments