Tere mu kaotatud motivatsioon :)

Hei,

ma pidin kohe jagama teiega oma tänast edusammu :) Nimelt sain Fitness Explosionil osalemisest sellise motivatsiooni laksu trenni suhtes, et isegi eile sai ju läbi lihasvalu trenni tehtud. Aga täna... Mul ei olnud muud trenni plaanis, sest rahvatantsus pidi mingi 3 tunnine trenn tulema, sest üks tants vaja täitsa selgeks saada, aga no mis teha kui nädalavahetuse emotsioon alles kehas ja õues nii ilus ilm.

Kuna sõbranna kõndima tulla ei saanud, siis panin riided selga ja läksin jooksma. Jah, ma pole ju jooksnud juba peaaegu kuu aega vist, aga ma lihtsalt põlen motivatsioonist :D :D Ja teate mis kogu selle kogu asja juures eriti äge on?? See, et kui ma varem läbisin selle sama maa intervalliga joostes ja kõndides, siis täna jooksin terve maa!!!!!!!!! Ma olen enda üle kohe eriti uhke praegu :) Muidugi vahemaa ei ole midagi erilist inimese jaoks, kes pidevalt jookseb ja kes on heas vormis, aga minu jaoks oli see väga hea saavutus.. Arvestades veel seda, et tõesti pole ammu jooksma jõudnud :)

Ja et mitte mingeid "agasid" ei tekiks homme, siis panen siia kirja kui lubaduse- Ma lähen homme ujuma! Nii et kui keegi oleks huvitatud homme minuga Auras ujumisest, siis võib ühendust võtta ;) Ja kui keegi homme niisama tartusse šoppama tahab minna päevaks, siis võib ka ühendust võtta. Ma lähen nagunii ja autos olen ainult mina :D :D


Comments