Halloooo kosmos :D

Heia,

teate, ma tegelikult ei ole nii kaua siit meelega eemal olnud :D Lihtsalt see blogger tegi mulle siin trikki vahepeal ja ei lasknud uusi postitusi teha! Proovisin ikka mitmel päeval ja siis viskas lihtsalt nii üle, et hoidsin kohe nädala eemale.. Ehk kokku saigi siis juba.. kaks nädalalat !?!?! Oi kui kaua...

Aga mis vahepeal toimunud on? Jätkuvalt olen nagu laip.. Väsimus on nii suur ja tegin väiksed muudatused isegi oma hobides ja tulevikuplaanides, et ehk siis jaksan rohkem elada. Eks näha ole kas need muudatused reaalselt ka mulle energiat rohkem juurde annavad (vaevalt, sest juba suutsin endale uus "projekti" ka leiutada).

Trenni olen teinud vähe.. Ok, olen liigutanud ja teinud üht ja teist aga ise tunnen, et olen laisk olnud... Kohe, kui olemine parem (jah, olen jälle veidi haige) kavatsen tublim olla. Mees rõõmustas mind, et kuu ilmateate järgi peaks veebruar olema suht soe!! Seega saaksin oma jooksmistega edasi tegeleda. Minus ei ole seda põhjamaalast, et läheks -15 kraadi või rohkemaga õue jooksma. Kõndima jah aga jooksma kohe kindlasti mitte :D

Ja söök.. Pean nüüd pea norus ja saba jalge vahel tunnistama, et olen väga lohe selle koha pealt ikka mänginud.. Õnneks kaalule ei ole suurt mõju see avaldanud, aga häbi ikka.. Ei hakka ka lubama, et nüüd ja kohe hakkan tubliks (kuigi ahjus on küll praegu kana-porgand-sibul) aga siiski proovin olla nii tubli, et veebruari lõpuks (ehk siis umbes kuu aja pärast) oleks kaalul siis maksimaalselt 82 kg :)

Lähen nüüd köögi toimkonda tagasi :) Luban, et annan endast nüüd vähe tihedamini jälle märku kui blogger minuga tülli jälle ei pöördu ;)


Comments

  1. Replies
    1. aitäh :) tore, kui on lugejaid :)

      Delete
  2. Ma loen ka alati meeleldi su pingutusi. Oled väga tubli. Võta hetkeks aeg maha, mõtle plaanile ja jätka :)

    ReplyDelete

Post a Comment