One chapter is about to end, let the next one be better...

Hei,

lõpetasin just oma koolituse viimase kodutöö. Juhheii!!!!!!!! Saaks nüüd lõpuseminaril ka käidud (12. veebruaril), siis saaks ühe asjaga ühele poole. Siis saaks täie rauaga edasi oma lõputööd meisterdada.. Haledalt maha olen ajas JÄLLE!!! jäänud. Aga pole midagi, juba tööl rääkisin, et 10. märtsist lähen õppepuhkusele :) Olen kuu aega siis kodus nelja seina vahel ja meisterdan oma kullakallist baka tööd. Äkki lõpuks saan valmis siis ka :D

See selleks..Märkasin täna, et homme on 31. jaanuar.. Peaks siis 2km jooksma ära.. Eeh... mitu korda ma nüüd jooksma jaanuaris jõudsin !?!?! No võin öelda, et vähemalt 1 korra :D  Njah, aga nagu olen öelnud, siis selle külmaga ei kavatse ahmida külma õhku sisse ka. Sisetingimustes ei ole mul kahjuks võimalik joosta (no kui hästi planeerida, sisi saaks Kabala jõusaalis käia ja seal on jooksulint olemas, aga kellel siis selleks aega on, eks). Aga nii kui ilm vähegi soojemaks läheb, siis olen jälle jooksurajal! Muideks, lisasin oma jooksuplaani veel ühe jooksu. Kavatsen selle jooksuplaani siia blogisse eesmärkidesse lisada ja sinna planeeritavaid jookse-kõnde-muid sporditeemalisi üritusi lisada, kust plaanis osa võtta :) Kui kellelgi kuskil on tulemas mõni huviatav spordiüritus, siis võib märku anda. Huviga võtaks osa, kui elugraafik võimaldab :)

Eile tegin ühe jubeda avastuse ka.. Üks parima vahvliga koonusjäätis on Konsumis soodukas.. No täitsa jube ja mis te arvate, kas ma siis kohe läksin seda ostma??? Ei läinud.. Saatsin mehe :D :D Mul lihtsalt on nii parimatest parim mees, kes toob alati mulle midagi. Mis sest, et ma siis vahel mossitan, et miks ta mu tervislikku toitumist ei toeta (selline keeruline kuju ma olengi, ise nõuan patutoitu ja siis mossitan ka veel :D).

Täna jääb Zumba jälle ära, sorry treener.. Ma lihtsalt ei hakka oma pool palavikulise-valutava pea sündroomiga sinna tõmblema minema. Kuna lastega kohe varsti uisuväljakule nagunii, siis teen paar kiiremat ringi seal :D Sinna pean nagunii minema, töö kohustab ja siis tuleb võtta ikka maksimum eks :)

Aga tegelikult oleks mulle vaja üht suurt musklites tüüpi selja taha, kes mind väheke nuiaga tagant utsitaks. Või õigemini teibiga mu suud sulgeks, sest ma olen jälle selles "õhtu käes- näksime" tsüklis ja no ei saa välja, tee mis tahad... Kuni kella 19-ni olen tubli ja miski ei isuta aga nii kui kell 19 kukub, tuleb minus väike õgard välja, kes sööks kõik ära, mis (või kes) teele ette jääb.. Peaks vist pähkleid hakkama jälle ostma, neid vähemalt sai tükk aega järada, enne kui otsa said.. Tavaliselt tuli uni enne kui paki põhi :D

Pakin nüüd oma koolituse asjad jälle ilusti kokku ja asun tööd tegema. Varsti vaja ju uisutama minna :)


Comments

Post a Comment