Prioriteedid paika!

Heia,

mõtlesin, et annan teile teada, mis praegu minuga toimub. Kes Endomondos sõber, on märganud, et viimasel ajal pole nagu postitusi tulnud. Seega, kas ma polegi jooksmas käinud? Ei ole.. Viimati käisin eelmine teisipäev. Esiteks oli vahepeal põlv veidi käest ära ja valutas. Seega jäi üks trenn vahele ja nüüd on mu plika väga tõsiselt tuulekates. Mõni ehk arvab, et põhjendused-põhjendused-põhjendused.. AGA minu jaoks on oluline, et laps tunneks end kogu selle haiguse juures võimalikult hästi ja ma tean, et see on siis, kui ma olen tema juures. Seega, kui jooksutrenn peab seetõttu kannatama, siis olen nõus sellega riskima. Hetkel on lapse tervis prioriteet nr. 1 !!

Lisaks võtab lapse haigus minu vabast ajast enamuse, seega iga väiksemgi paus, mille kuidagi pigistan endale, tuleb rakendada lõputöö jaoks. Selle koha pealt võin endale vist isegi varsti pai teha ja kiita (veel väga ei julge :D ). Olen enamvähem ajakavas ja kohe-kohe hakkangi juba filmima ka. Jeii!!!

Tegelikult oli üks väga nõme asi ka, millest tahtsin kirjutada... Nimelt registreerisin end ammu-ammu Tartu Parkmetsa jooksule. AGA mingi aeg tagasi selgus, et sel päeval ma kohe kuidagi ei saa Tartusse minna (rahvatantsus samal päeval ettetantsimine tantsupeoks). Seega, vaatasin, et nime ümber registreerimine maksab 3 eurot. Ma ei tea, mis see pileti hind seal praegu on aga kes tahab veidi odavamalt saada, siis võib mulle kirjutada (registreerisin ju veidi odavama rahaga) :)

Lisaks selle põlvevalu tõttu arutasime treeneriga, et ma jalanõud pole ikka jooksuks sobilikud ja seega lähen laupäeval Tartusse jooksueksperdi poolt tehtavat jalatesti tegema. Eks sellest kunagi pikemalt ka :) 

Naudin veel veidi oma vaba aega enne kui piiga jälle ärkab ja sülle tahab. Nii me siis õhtuni tiksumegi. Loodan, et homme õhtul on ta nõus veidi aega ilma minuta olema ja saan oma jooksu ära teha, aga kui ta pole veel nii hea olemisega, siis jääb ka see kahjuks ära. Eks näha ole, mis homne päev toob.

Comments