Free as a bird ;)

Hommikust!

Nagu eelmise postituse kommentaaridest võis välja lugeda, läks kaitsmine hästi. Võiks öelda isegi väga hästi, sest ma arvasin, et saan halvema hinde. Kaitsmine ise läks üldse väga hästi. Närv kadus peale esimese lause ütlemist ja jutt oli hästi ladus ja enda arust rääkisin ka normaalse tempoga. No vähemalt ma venitasin teksti nii kuis suutisn (jah, ma tean, et teiste jaoks on see ikkagi veel kiire tempo :D).

Igastahes olin 7-st kaitsjast neljas. Kolm esimest tehtid suht maha, nii et püsti tõustes valmistusin kõige hullemaks. Aga jutt lippas ja retsensent oli ka väga viisakas ja sõbralik :) Tõi muidugi välja mõned kohad, mis oleks võinud olla põhjalikumalt, paremini või täiuslikumalt AGA üldjoontes oli rahul. Tekkis selline pikem arutelu mängude üldjoonte ja minu loodud mängude kirjeldamise ja arendamise kohta. Istuma minnes oli hea tunne. Lootsin, et kui C käes, siis on supper!

Üks neiu, kes peale mind oli, hakkas lausa nutma kaitsmisel. Meil on üks päris PÄRIS karm õppejõud ja see sattus talle retsensendiks (sama, keda ma algul kartsin saada). No ütleme nii, et üldjoontes tegi ta vaese tüdruku pihuks ja põrmuks. Ma kohe mitte ei oleks tahtnud tema asemel seal olla :( Tegelikult tundus tal nagu suur ja mahukas töö ära tehtud (ja kindlasti oligi ta kõvasti pingutanud nagu igaüks meist), aga no see õppejõud on selline hästi konkreetse olemise ja ütlemisega.

Õhtul siis ootasin ja muudkui refresh´isin Õisi lehte. JA kui see tulemus tuli.. No ütleme, et mees pidis köögist hõikama, et mis mul sisse läks :D :D Olin supper rahul oma B-ga, sest tegelikult oli mul väike apsakas töös, mille suhtes oleks võinud väga väga norida, aga õnneks ei teinud komisjon seda! :)

Kuna eelmisel õhtul poole kümne ajal oli sõbranna pakkunud minna peale mu kaitsmist ühele peole tähistama, siis peale hinde teada saamist olin kohe nõus ka minema. Seekord (tõmbame seinale risti) tuli mees ka mul kaasa :) Nii et oli väga tore ja mõnus õhtu!

Täna siis kohe varsti hakkan minema Järvamaa Laulu- ja Tantsupeole. Ikka rahvatantsu tantsima ;) Kel huvi, tulge vaatama! Homne päev ka hommikust õhtuni planeeritud ja esmaspäeval pikalt tööl.. Oi oi, kui kiire aga tunne on justkui aega oleks küll ja veel.. Teha kõike! Koolitöö on kaelast ära ja meri on põlvini :D


Comments