#100 blogipäeva 18/100 - minu mõnus suvepäev!

Täna on olnud ülimalt mõnus suvepäev. Loodan, et kõik on seda nautinud täpselt nii, nagu ise heaks on pidanud. Mina nautisin seda ka, täitsa aktiivselt veel :)

Hommikul läksime ratastega maale. Marekul uue rattaga on tempo tunduvalt kiirem ja jõudsime päris ruttu kohale :) Maal tähistasime õe kaksikute 6. kuu sünnipäeva. Meie peres peavad kõik tähtpäevad ikka tähistatud saama, olgu see nii suur või väike tahes ;) Õde tegi ise selleks puhuks soolase võileivatordi (minu soovitusel :D) ja ühe väikse magusa koogi ka. Ehk siis poisi nimega sai soolane tort ja magus sai endale plika nime. 

Koogid olid ülimalt head. Jah, maitsesin ikka mõlemat kooki, soolast sõin lausa kaks suurt tükki :D Ma ei ole endale kunagi eesmärgiks pannud, et ma enam kunagi ei maiusta. Kogu enda nö "tervenemise" teekonnal olen mõistnud, et äärmused pole kunagi head. Ei ole hea iga päev kooki süüa, aga ei tule kasuks ka täielik kookide välja jätmine. Seda siis minusugusel inimesel, kelle peres on kõikvõimalikud tähtpäevad olulised ja neid tuleb tähistada, ALATI! :D 

Igastahes, kui koogid söödud, siis läksin oma rattatiirule. Ma olen väike rattahoolik viimastel päevadel :D Pidin küll õhtul minema, aga õhtuks tekkisid uued plaanid. Seega jah, võtsin ratta ja hakkasin uhama. Läksin jälle ühe sõbrannaga, kes viitsib mul ikka pikemaid maid ka sõita. Alustasime ühtpidi ringi, aga kuna koer tuli ette, siis keerasime ümber ja otsustasime täiesti teise marsruudi kasuks. PS! Kas ma olen ainuke rattur, kes vihkab lahtiseid koeri?!?! 

Õnneks või kahjuks tuli välja, et uus marsruut kulges vägagi mägisel maastikul :D Ma pole vist elusees nii palju tõuse ja mõõnasid ühe rattasõiduga läbinud. Tõsiselt nagu. Maa oli pikk ja seekord tõesti oli sõitu lõpetades mõnus väsimus peal. Sõit sai kokku 54,54km!!! Mõnus, eks ;) 

Peale seda käisime veel üht maja vaatamas, mis ammu mul juba hingel oli, AGA kahjuks tuli välja ikka väga suuri miinuseid selle maja juures. Seetõttu ei saa ikka sellest majast meie kodu :( Nii et kui keegi teab minu elukoha kandis mõnda maja müüa, siis võib vabalt pakkuda. Mul on sellest korteris elamisest ikka metsikult kopp ees.... 

Peale maja vaatamist läksin võtsin ema juurest ratta ja uhasin sellega koju. Terve tee välgutas kauguses ja kartsin, et jään juba vihma ja äikse kätte, aga õnneks läks see Võhmast mööda ja sain kuivalt koju. Ja nüüd kohe, kui postitus tehtud, kobin voodisse ära ja vahin väheke telekat. Arvan, et olen selle oma päevase treeningkoormuse juures välja teeninud ;) 

Vot selline oli minu tänane päev, mis head teie tegite?

Comments

  1. Ei , SA ei ole ainukene rattur, kes vihkab lahtisi koeri. Ka mina vihkan, ühel sõidul õnnestus mul lausa 2 kurja koera juurest mööda sõita ning päris kaua tegelesin sellega, et nad tükikest minust kaasa ei haaranud. Hambaid nad näitasid küll... Eliko

    ReplyDelete
  2. On nõme, eks....ma päris otsa ümber koera pärast enne polegi keeranud, aga täna see elukas seisis juba tükk maad enne tee peal ja mu süda tahtis hirmust seest välja karata...

    ReplyDelete

Post a Comment