#100 blogipäeva 23/100 - väike blogi muudatus

Heia,

olen siin voodis pikali ja vähe kehv on olla.. Ei tea, kas mingi viiruse pisik on see või jätkub veel eilne väsimuse laine. Öösel ei saanud väga hästi magada ka. Pea kumiseb otsas...

Aga kuna siin voodis lebotan, siis mõtlesin, et teen teoks oma kunagise mõtte lisada oma blogisse veidi lehekülgi :D tahtsin teha juba ammu siis lehte, kus oleks kokku koondatud läbitud aeg piltidena. Et siis milline ma mingil perioodil olnud olen. Endal hea vaadata ja ka uutel lugejatel on hea saada ülevaadet minu läbi käidud teest.

Praegu jäi küll lisamata aeg enne seda blogi, mil sain korra peale esimest last 40kg alla (siis jäin uuesti rasedaks :D), aga üritan need ka mingi aeg arvuti tõmmata ja siis lisada sinna :)

Mõtlesin paar lehte sinna üles veel lisada, aga eks näis kui palju mul veel lastakse voodis pikutada ja aega laiaks lüüa :) Igastahes piiluge seda lehte, kui huvi on ;)


Comments