#100 blogipäeva 45/100 - Võhma Linnapäevad

Hommikust,

kuna ma olen suutnud juba kardinad kõik maha kakkuda ja ära pesta, siis ajab päike hommikuti jube vara üles. Seega passin juba mingi kuuest üleval. Jäin eile magama alles peale üht milllalgi, seega polnud täna just eriti pikk uni mul.

Käisin eile õhtul Võhma linnapäevade õhtusel peol. Meil on siin Võhmas kahepäevased Võhma linnapäevad. See juba päris pikk traditsioon ja pigem on see minu meelest see aeg, kus kõik praegused ja endised linna kodanikud kokku tulevad. Ja pluss siis veidi muud ümberkaudset rahvast ka.

Igastahes läbi suure suure sõbranna veenmise ronisin ka kohale õhtul. Tegelikult olin juba valmis magama minema, aga kuna sõbranna nägi palju vaeva mu veenmisega, mõtlesin mõneks ajaks kohale minna. Mängis tantsuks Hellad Velled ja õhtul oli ka disko (kuhu ma ei jäänud).

Ühesõnaga ma ei teagi, kas ma olen praegu liialt muudel lainetel või tõesti see koolipinge kadumine mõjus mulle, aga ei olnud nagu suurem asi pidu minu jaoks. Jah, laulsid hästi ja tantsisin niikaua, kui velled laval olid aga peale seda oli naksti tunne, et peaks koju mehe kaissu minema :D Nii tegingi...

Täna siis on jälle laat ja pidu. Hommikul kella 10-st (ärge küsige, kes sellele andekale mõttele tuli, et nii vara peab esinema) on mul esinemine mõlema rahvatantsu rühmaga (muideks, see on Võhma Lillekese rühmaga viimane esimene, jätkan sügisest ainult KABALAbajalgades). Peale seda istun 4 tundi lastealas ja korraldan kahe tunni jooksul seal laulumänge. Vaikselt südames loodan, et vihma hakkaks sadama, tuleks vähem lapsi  :D :D :D tegelikult eile, kui oli spordimängud, siis ka väga palju lapsi polnud ja nagu aru sain, siis paljud olid siis juba üle õige vanuse. Seega usun, et  tänapäeva 10 aastased väga ehk ei roni minuga laulma ja tantsima :P

Lähen nüüd oma rahvariideid triikima (teate, mul on pool riidekappi rahvariiete all kinni, jube eks :D). Kel vähegi võimalust, siis tulge tehke ka meil päeva ajal laadal ring peale ja piiluge õhtul pidu ka. Täna on Apelsin pea esinejaks (ise küll täna oma nägu sinna ei näita, uni on magusam ;) )

Comments