#100 blogipäeva 52/100- tänased plaanid

Hommikust,

teate, mul tahtis ärgates pisar silma tulla valust :( Tallad on sellest mitmest päevast ainult jalgel tõmblemisest nii hellad :( Ma tean ju, et mul on see jalahoid vale (toetan liialt kannale) ja kui jalatesti käisin tegemas, ütles see onuke ka, et ime, et mul seni üldse taldadega mingit probleemi ja valu pole olnud. Ju siis eelnevalt olin liiga vähe jalgel...

Muidugi olen seni seal mingitel lambi plätadel ka ringi jooksnud.. Otsin nüüd täna mingid kõvema tallaga jalanõud üles ja panen need jalga. Ehk hoiab veidi paremini...

Täna muidu plaanis seinu edasi maha lõhkuda. Loodan õhtuks siia väheke pilte ka panna, et milline seis praegu maja juures on.

Hakkan nüüd autot täis laadima. Täna saigi kahtlaselt kaua magatud, nii et mitu tundi väärtuslikku remondi aega juba raisku läinud :)

PS! Kuigi söömine on olnud ülimalt kaootiline ja palju on süsivesikuid saanud manustada, siis kaal näitab peale seda sünnipäeva lainet jälle kenasti langemissuunda ;) Seega on remonti ikka trenn missugune!


Comments