#100 blogipäeva 90/100 - comfort zone kaalul

Ma ei tea, kas ma olen ainuke, kellel on olnud aastaid juba kaaluga oma sellised mugavustsoonid, millest keha ei taha kuidagi välja tulla. Ei taha sellest kaalust eriti alla minna ja õnneks ei lähe ka kergelt sellest kaalust üle.

Minul on sellisteks kaaluvahemikeks olnud kümnendite esimesed numbrid. Ehk siis 81-82, 91-92 või 101-102 kg olevenevalt hooajast :D

Sain nüüd üle pika aja kaalule. Olin suhteliselt skeptiline juba kahe eelneva nädala pärast kaalu numbri pärast (talgud ja nädal peale seda oli selline.. kergelt öelda magus :D). Aga ülla-ülla, keha on mõnusalt jällegi oma mugavustsoonis. Seekord siis keskmises ;)

No vähemalt on number üle pika pika aja teada ja kuigi ehk mõni oleks pettunud, et mis mõttes ei olegi alla läinud selle suure tuuseldamisega siin majas, siis ma pole. Olen tegelikult täiega rahul :D Imelik tegelikult mõelda, sest vanasti oleks olnud hullult deprekas, et kaal seisab. Aga praegu olen rahul, sest juurde tegelikult viimase kaalumisega võrreldes pole tulnud, isegi grammid alla läinud :D

Edasi aga lähme siis tänasest kaalunumbrist. Seega, kui jõuludeks saaks vähemalt 15kg alla, nagu mu "jõulude-eelse" boosti eesmärk on, siis näeme jõuludeks 75kg ära? Muidugi! ;)

Comments