Esinemishirm

Homme on siis see "tore" päev, kus lähen Peeter Põllu päevale esinema. Olen päev otsa oma esinemiskõnet harjutanud, aga ikkagi tundub see liiga lühike, imelik ja kahtlane :D Vaikselt juba hoian pöidlaid, et mul öösel kõhugripp tuleks või hommikul autol aku üles ütleks või muud lõbusat juhtuks, et ma sinna esinema ei jõuaks :D

Nali naljaks, aga tegelikult ma ikka põen seda esinemist. Õnneks olen lastevanematega suhtlemisega väheke seda julgust juurde kogunud. Üritan endale sisestada, et mu lõputöö on tegelikult väga äge ja oleks veel ägedam, kui suudaksin kasvõi ühe tudengi ka taolist lõputööd tegema suunata.

Oeh.. Hoidke mulle ikka pöialt ja tulge kuulama ;)


Comments

 1. Tean mida tunned, mul endal ka alati nii :) (ma ei suuda praegugi ülikoolis ettekandeid teha ja palvetan ka igakord et järsku jääb laps haigeks või ise, seega ükskõik mida, peaasi, et esinema ei pea :D )

  Tean, et see ei aita, aga usun et oled tubli ja saad hakkama, hoian pöialt :) Lisaks vb kirjutad ka siia pikemalt oma lõputööst, tekkis täitsa huvi lugeda :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. sain jah ilusti hakkama ja kõik läks superhästi! :) annan järgmises postituses väikse ülevaate ka siis oma tööst.

   Delete

Post a Comment