Mehed blogides..?!

Otsisin täna infot ühe teema kohta ning ma ei tea, mis radupidi google töötab, aga ta viskas otsingutulemusena välja ka sellise blogipostituse. Kuna pealkiri oli intrigeeriv, siis lugesin selle läbi ja lugesin mehele ka ette. Muidugi viskasin kommentaaridele ka silma peale. Kommentaarides olev jutt oli kergelt teemast kõrvale kalduv. Kirjutati hoopis sellest, et kuidas nii meest kui naist puuduvast elumuutusest (ehk siinkohal rasedus)  kirjutatakse ikka ainult naiste nurga alt (kommenteerijaks oli mees) ja et tahetakse kuulda ka meeste poolseid muljeid.

No loogiline tegelikult ju on, et minu blogis on minu arvamused. Samas jälle on ju mõttel tegelikult jumet. Ma kujutan ette, et päris huvitav oleks lugeda, kui näiteks rasedusest, laste kasvatamisest, pulmade planeerimisest, ehk isegi trenni tegemise aegsest koduste tegevuste jagamisest jne kirjutaks ka mees, kasvõi siis oma naise blogi siseselt nädalas korras. Lugejaid vist jaguks. Omaasi, kust sa sellise kirjutaja mehe leiad :D 

Kui nüüd veidi mõelda, siis mul on blogilistis mõned sellised tublid näited. Näiteks Inno ja Irja blogi. Samuti blogist Marimell saab vahel Meelise postitusi näha. Ülejäänutes satub mees blogisse sisse blogija (ehk siis naise) sõnade vahendusel (ehk siis kallutatult ;) ). Eraldi juhtum on vist Mallukas, kes kirjutab otsekoheselt igal teemal, kaasa arvatud Kardo tegemised-ütlemised :)  

Küsisin mehe käest ka, et kuidas tema sellesse suhtub, et ta mul siin ikka vahel figureerib. Olgu siis mistahes teema koha pealt. Ei olnud temal miskit vastu ja vastas vaid, et kirjuta, kui palju tahad (tema ise ei kirjutaks blogi vist elusees). Ega ta oleks muidu ammu juba kisama hakanud, kui talle see vastukarva oleks. Ta eriline blogide lugeja nagunii pole, vahel vaid minu  blogile viskab pilgu peale, et kursis end hoida, mida ma maailmale pajatanud olen :D 

Miks aga on kõik pereteemalised blogid (v,a Henry blogi, mis on ülimalt mõnus lugemine) naiste kirjutatud ning mehed ja nende tegemised esinevad seal vaid ümberjutustusena naiste poolt ? Või pole ma õigete blogide otsa sattunud lihtsalt? Nii et kel on allikaid, kus veel mehed pere tegemistest (või kasvõi remondist) kirjutavad, siis võite jagada. Oleks huvi lugeda neid :) Ja kel on sõnaseadjast mees, siis võtke mõttest kinni ;) 

PS! Henry, sa peaks laskma vastupidiselt minu mõtetele siin hoopis oma naisel mõne postituse teha, nö külalispostitusena. Täitsa huvitav lugemine oleks kindlasti :)Comments

 1. mul on mees selle viie aasta sees mil bloginud olen, ühe korra vist ainult kirjutanud, ehkki kirjutab ta hästi (ja mõlemad oleme blogi kasutajad). aga no mis ma ikka virisen, isegi kirjutan viimasel ajal üliharva...

  ReplyDelete
 2. Eks mõni mees ikka kirjutab ka aga teemal mis neid huvitab ja tihtipeale naisi ei huvita ;) Või isegi kui teema võiks huvitada, ei pruugi stiil istuda, hea näide onu myraka toidublogi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. eks teemad jah kohati erinevad. Olen peale seda postitust saanud viiteid päris mitme meessoost autori blogi kohta ning pean ikka ja jälle tõdema, et mehed oskavad väga hästi kirjutada (Y)

   Delete
 3. Olen rääkinud. Pole nõus:)

  Ütles, et rääkida võib lõputult, kuid seda kirja panna ei suudaks.

  ReplyDelete
  Replies
  1. vot vot, mu mees on ka seda masti, et räägiks küll teemadest kaasa, aga kirjutama ei pane teda ka suurema piinamisega :D Seega pean olema mina see vahendaja, et vahel asjadest ka tema vaatenurki kajastada.

   Delete
 4. Natukene on oma pere ja suhetest pajatanud www.muleioleblogi.net
  Kes teab vb kirjutab juba varsti oma uuest ilma kodanikust ka tema
  Mulle ka meeldib henri blogi keda mainisid

  ReplyDelete

Post a Comment