10. rasedusnädal

Sümptomid : Kergelt kehv olla vahel, väsimus! (täiesti jube kui kiiresti ma ära väsin). 

Isud : Jätkuvalt eelistan soolast.

Kaaluiive: +2 kg algkaalust (jõulud, mis muu :D )Tähtsam info nädala kohta:  Rosin kuuleb mind, kuna tema sisekõrv on nüüd täielikult välja arenenud; ta peaks olema kuskil 3,8cm pikkune ja ta hammaste alged ja luud kasvavad ning juuksed hakkavad läbi peanaha välja tulema.

See nädal on olnud väga mõnus nädal. Olgugi, et kohe, kui olin eelmise nädala videos kelkinud oma hea olemisega, oli paar hommikut kehv olla, ei ole siiski olemine miskit, mille üle väga kurta võiks. Eriti hea meel on mul muidugi selle üle, et rasedus on mu magusaisu endaga viinud ja ma ei igatse seda absoluutselt tagasi :D 

Ainuke asi, mille üle vinguksin on väsimus. Ma tõesti hetkel ei kujuta ette kuidas ma tööpäevadel kavatsen üleval püsida, sest praegu ilma lõunauneta olen ma juba hiljemalt 21-ks täielik zombi. Kui lõunaune magan, vean kuidagi 22-ni välja heal juhul. Käisime näiteks ühel sünnipäeval ja me tulimegi eriti vara sealt koju, sest ma oleks sinna laua taha magama jäänud muidu :D 

Eks jõulud ka veidi kannatasid mu väsimuse tõttu, aga mitte väga. Vahepeal hakkas pea lauale vajuma, aga õnneks mingi hetk läks suurem väsimus üle. Lõpuks ajas hoopis poeg meid koju ära, sest tal oli vaja minna meie kuusealust kontrollima :D Jõulude koha pealt veel võin öelda, et olin söögilauas täitsa tubli. Soolast sai küll veidi ülearu, aga kooki sõin ainult 2 pisikest tükki. Mu jaoks on ikkagi veel see magusa suhtes ükskõikne olemine nii uus, et need tükid läksid pigem harjumuse inertsist kui tahtmisest :D 

See nädal tuli jälle lapsesugu meil ka teemaks. Sellest rääkisin täpsemalt mõned päevad tagasi ühes postituses. Jätkuvalt olen sel teemal veendumusel, et peame ühe UH kusagil Paide väliselt tegema ja hetkel arvan, et see saab olema ikka 3D/4D :) Mareku ja Mareliga mul selline kogemus puudub, seega miskit uut ka :) 

Üldiselt ootan väga väga jaanuari algust, sest siis tuleb kuklavoldi UH :) Ja peale seda võikski vaikselt vaatama hakata, et kuhu ja millal võiks lisa UH-sse minna soo teada saamiseks! 

See nädal videot teha ei jõudnud, kuna aega lihtsalt ei olnud. Aga järgmine nädal ikka ;) 

Comments