oh kuusepuu, oh kuusepuu..

Kuigi me planeerisime kuuske see aasta mitte tuppa tuua, sest  ruumi eriti ei ole, tuli siiski paar päeva tagasi jube kuuse igatsus peale. Seetõttu tuli veidi mööbeldamist ette võtta ja kuusele väike kohake teha.

Täna käis siis mees ja tõi kuuse ära. Kuna minul on kolm järgmist päeva ülikiired, siis palusime lastega meest, et ta kohe täna selle püsti ka paneks. Tean küll, et parem oleks olnud kuusel seista õues ööpäev, aga lapsed ei suutnud kohe kuidagi sedasi neljapäeva oodata. Tegelikult ega mina ka poleks tahtnud oodata :D 

Nii saigi kuuseke täna tuppa toodud. Kuusk on võrreldes eelmise aastaga tunduvalt väiksem, aga see ei morjendanud mitte üks teps. Kuuse ehtimine on nauding omaette olenemata, kui suur see kuusk on. 

Panen siis siia veidi pildikesi, kuidas kuuse ehtimine läks :) 


PS! Mul käis väike päkapikk. Sain endale jõulukingiks raamatu "armastusega Kihnust, uut ja vana saareköögist" ja jõulukaardi ka :) Comments

 1. Ma loodan, et saan nüüd õigest aru ja teile võib nüüd õnne soovida, mul südamest hea meel teie üle :) ja kuuse suurus polegi tähtis vaid see, et olemas on :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oled aru saanud täitsa õigesti :)

   Delete
 2. Palju-palju õnne veelkord siis :)
  Muide, kui ma nüüd aus olen, siis juba umbes kuu tagasi mõtlesin ma korra, et huvitav, kas sa oled rase, kui lugesin su blogis, et muutused käsil ja spordijuttu pole ammu olnud :) aga mul on tõesti siiralt heameel ja loodan, et kõik läheb ilusti :)

  ReplyDelete

Post a Comment