reede=laupäev

Kui reedene päev on vaba, siis tekib tunne, nagu oleks kaks laupäeva järjest. Kuna laupäev on mu lemmik päev, siis sellist asja mitte nautida oleks ilmselgelt võimatu :)

Nii ma siis vedelen voodis veel jätkuvalt ning naudin vaikust ja rahu. Lapsed on muidugi ka kodus.  Minu meelest on täiesti normaalne, et kui mul endal on vaba päev, siis on ka lastel (kui just neil pole lasteaias mingit esinemist või logopeedi kohal). 

Tegelikult on laupäev alati minu jaoks ka tõsine kraamimise päev olnud. Seega see nädal ehk saab jälle veidi rohkem koristatud kui tavaline "nõud-toad puhtaks ja riided kappi". Pealegi tahavad veel mõned kaunistused enda õiget kohta leida majapidamises. Kavatsen täna pilte ka natuke teha majast, et võite siis õhtupoole või homme hommikul üht pildipostitust ka oodata ;) 

Aga enne, kui kõige selleni jõuan, pikutan veel veerand tunnikest, teen hommikusöögi ja siis hakkan asjalikuks ;) 

Comments