little makeover ;) (18/365)

Tükk aega oli juba mõtetes väike muudatus soengus teha. Kuna ma seni polnud  leidnud juuksurit, kes oleks nõus tehinguga "tee mis tahad mulle pähe", siis seni oli jäänud see plaan tahaplaanile. Nüüd aga veidi aega tagasi uurisin, kas üks ülepõllu juuksur oleks nõus sellise diiliga. Ta oli nõus. Paar mõtet käis esialgu välja, need mulle sobisid ja täpsemalt värvid-lõikuse lasin tal ikka ise valida.

Täna siis oli see tore päev, kus uus soeng pähe sai. Kuigi juuksur küsis mitu korda üle ikka, kas nii või naa sobiks, siis ma jätkuvalt olin oma seisukohal, et tee mis tahad :D Hetkel on mul lihtsalt seisukoht, et need on kõigest juuksed. Alati annab pea üle värvida/lõikus ümber teha. Õnneks ma ei pidanud temas pettuma.

Läksin siis ema juurde ka näitama ja nende näod olid küll alguses nagu "tunnen kaasa", aga täpsemal uurimisel ütlesid nad, et see pigem sellest, et ma näen jube võõras välja nüüd.Aga öeldi ka, et nüüd juuksed läigivad ilusti ja pole enam mingit kartulikoore tooni peas. Aga Mareli ütles, et mul on nii ilus soeng nüüd ;)

Priit oli suhteliselt ükskõikne. Arvas, et täitsa tavaline soeng. Tema puhul võib seda kiita kui positiivset seisukohta :D  Kui hästi otsida, siis võib leida taolise tooni mu peast ka 2009. aastal, aga lõikuses olid siis väiksed erinevused.

Aga mis ma pikalt ikka seletan. Paar pilti sai ka tehtud juuksuri juures. Pole mingid poseerimise pildid, aga aimu väheke saab ikka :)

enne ja pärast

Comments