Vankrisaaga läbi (88/365)

Mulle tundub, et ümber ringi on kõik juulikuu rasedad jõudnud nii kaugele, et A ja O on praegu lapsele riiete varumine, vankri-turvahälli valimine ja toa paika sättimine. Nagu varemgi olen maininud, siis ma selle rasedusega olen sellest rongist maha jäänud. Aga vankri koha pealt võin vähemalt joone alla tõmmata.

Ma olen suhteliselt raseduse algusest saati olnud täiesti kindel, mis vankriga ma kärutama hakkan. Üks tuttav lubas hea hinnaga enda vana vankri maha müüa ja kuna see oli täpselt selline vanker, mis maale kruusateedele sobiks, siis polnudki mingit kaalumist. Õnneks või kahjuks aga vaatama ma seda kohe kuidagi ei jõudnud ja seega ostmine muudkui venis ja venis.

Siis aga juhtus selline asi, et mul avanes võimalus saada üks teine vanker ja tasuta. Samuti väga ilus ja korralik vanker. Seega oli mul suur dilemma. Kas võtta see vanker, mille ma olin ära lubanud osta või siis võtta see, mille tasuta saaks. Tuttava omal oleks olnud veidi parem vedrustus arvatavasti, aga mulle välimuselt meeldis tasuta variant rohkem. Samas palju seda beebit see välimus kotib, eks?

Ühesõnaga pikalt kaaludes, kirjutasin tuttavale ka, et nii nõme olukord ja ma võtan selle tasuta vankri ikka. Kuigi ma tean, et see tasuta vanker ei oleks niisama seisma jäänud, siis ega kelleltki ei jookse mööda külgi maha väike rahaline kokkuhoid. Ühesõnaga nüüd on mul esiku nurgas seismas üks vanker ja ootab kärutamist :)

Vanker ise on selline, nagu all pildil (netist võetud, aga näeb välja täpselt selline).


Nüüd tuleks hakata mõtlema, mis ma oma beebsule selga panen ja kuhu ma need riided paigutan. Aga ma arvan, et erinevalt teistest rasedatest, on mul selle kiire asjaga aega veel küll :D

Comments

  1. Kuidas sa ometi maal mõtled sellise vankriga kärutada? Nende pisikeste ratastega on võimalik ainult asfaldil ringi sõita ju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tegelikult need rattad pole üldsegi nii väikesed (mul on sellised, nagu vasakpoolsel pildil) kui pildilt tunduvad ja selle vankriga on kaht last kärutatud maal ja väga edukalt ;)

      Delete

Post a Comment