EBA 2015 (153/365)

Kuna Priit plaadib vannitoa põrandat, lapsed sätivad magama ja reede õhtul ei tule telekast mitte kui midagi, siis piinan teid siin oma lobisemisega :)

Eile toimus Eesti blogiauhindades jagamine. Ilmselt kõik, kes blogimaastikul silma peal hoiavad on sellest vägagi teadlikud. Eks minagi sain kutse sinna, aga kaaludes plusse ja miinuseid, otsustasin siiski mitte minna. Eelkõige juba sellepärast, et autoga mina Tallinna vahel ei sõida ja bussiga kohale loksumine oleks olnud liiast mu praegusele olemisele.

Selle eest hoidsin silma peal üritusel Facebooki vahendusel. Tundus, et kõik tundsid end üritusel täitsa mõnusalt ja pidu kukkus väga hästi välja. Eks väikseid eksimusi asja juures võiks välja tuua, aga ma ei hakka seda tegema. Siiski esimest korda korraldatud üritus ja suhteliselt spontaanselt ettevõetud, seega kõik andestatav minu meelest. Järgmine aasta osatakse juba paremini eri aspektidele tähelepanu pöörata ja tuleb kindlasti veelgi toredam. Ma loodan, et see üritus jääbki iga aastaselt toimuma, sest ega ma lõpmatult rase ei ole ja ehk ükskord saaks ikka ise ka kohale minna.

Auhindade võitjad mind tegelikult eriti ei üllatanud. Ainult mul oli kahju,et üks minu lemmikutest blogidest ühtegi auhinda saanud ega esikümnesse ei pääsenud. Järgmine aasta olen targem ja hääletan rohkem ta poolt.

Enda blogide suhtes olin aga väga meeldivalt üllatunud. Mu beebiblogi Pere ja Kodu kodulehel sai meediablogi kategoorias üheksanda koha. Ausalt arvasin, et ei saa kuhugi oma blogiga, aga näed. Natuke ikka keegi loeb seda ka ;) Igatahes aitäh, kes mu blogi poolt hääletasid!

Kes tahab täpsemalt vaadata, miskoha keegi sai, siis neid andmeid saab vaadata bestblog.ee lehelt. Lisaks esikümmetele saab alla laadida ka kõik hääletuse tulemused.Comments

  1. Enda lemmiku poolt rohkem hääletamine ei aita, sest ühelt inimeselt (=ühelt IP-aadressilt) läks arvesse üks hääl. :)

    ReplyDelete

Post a Comment