Kohutav saade (241/365)

Ma ei saa ikka üle, kui kohutav üks saade võib olla. Igakord kui ma seda vaatan (jah, ma hea meelega vaataks seda), pean varsti kanalit vahetama, sest ma lihtsalt ei suuda seda vaadata. Ja siis olengi nagu kits kahe heinakuhja vahel - ühelt poolt vaadata tahaks, aga teiselt poolt ajab mind see lihtsalt niivõrd närvi.

Enamus arvavad juba, et jutt käib raudselt sellest abielusaatest. Aga ei ole. Mu piinav saade on "Eesti parim pagar". Ma lihtsalt ei suuda seda vaadata, sest igakord peale 5 minutilist vaatamist on mu ilanäärmed täisvõimsusel tööl ja hakkan vaikselt vastu enda tahtmist mõtlema, mida head endale kokku võiks keerata. Vahel tekib isegi nii suur isu magusa järgi, et kaalun poodi sõitmist. Minu õnneks on pood 10km kaugusel ja enamasti saab laiskus võitu.

Tegelikult piisav isegi selle saate reklaami vaatamisest, sest sinna alati pannakse sisse mõni ilus ja ahvatlev söök. Ja siis tekib tunne, et pane või telekas kinni, et mitte seda saadet näha. Teiste söögisaadetega nii kohutavat magusaisu ei teki (näiteks Cakeboss´i vaatan ikka vahetevahel ja siis ei teki mingit ilalompi rinnale).

Ja proovi siis niimoodi tervislikult toituda :D (Ütlen ausalt, et ega ma igakord ei olegi suutnud seda magusaisu muud moodi maha suruda, kui võtnud kaks ampsu miskit head). Saade on jällegi nii hea, et ikka ma taban end seda vaatamast ja siis jälle kirun..


Comments