Beebiring (277/365)

Marekuga ei saanud ma tema titeeas kuskil beebiringis käia. Kuigi tema kõige paremas beebiringi vanuses elasime me Türil, siis tema sotsiaalsuse (või selle puudumise) juures ei oleks ma parima tahtmise juures ka teda kuskil võõraste seltskonnas tantsima-laulma panna suutnud.

Mareliga veidi aega käisime. Sama inimese ringis, kelle juures ka Margusega nüüd käima hakkasin. Meeldis mulle tema laulude-tantsude valik siis ja meeldib ka nüüd. 

Käisime siis eile Margusega esimest korda beebiringis. Minu õnneks langesid une-söögiajad täpselt nii, et söögipaus oli kodus enne ära minekut ja autos magas suurema väsimuse ka välja enne, kui kohale jõudsime. 

Margus oli kõige noorem osavõtja täna. Sellest hoolimata püsis ta ilusti ärkvel ja ei jorisenud peaaegu üldse. Minu meelest väga hea saavutus kahekuuse kohta, sest ring kestis oma 35 minutit. Kaks laulu enne lõppu tegi korra kiuks-käuks, aga see oli tõesti korraks. 

Ilmselt pidas nii hästi vastu, sest tal oli hästi huvitav seal olla. Kogu aeg vaatas ringi ja uudistas ümberringi toimuvat. Laulu ja tantsu osa jättis ta minu kanda. Tema oli rohkem ilus aksessuaar mu süles :)  

Kui ring läbi sai, vajus Margus enamvähem kohe ka unne. Magas autos terve tee koju ja kodus ka veel edasi :) Ju siis väsitas see uudistamine ikka päris korralikult lapse ära. 

Comments