Paide-Türi rahvajooksu lastejooks(256/365)

Ma tegelikult oleks tahtnud minna ka see aasta Paide-Türi rahvajooksule. Isegi oli plaanis minna. Küll kõndima, aga siiski minna. Siis aga läks see käru katki ja kuna ma oleks pidanud minema koos Margusega, siis katkise käruga ei tahtnud küll minna. Nii jäi minu plaan katki. Olgugi, et lõpuks sain küll uue vankri loetud päevad enne jooksu kätte, siis ülikalli registreerimistasu eest ma mitte ei tahtnud ürituse päeval end kirja minna panema.

Nii juhtuski, et see aasta oli meie perest ainuke esindaja jooksul Mareli. Ma olin veel nii mugav, et saatsin Mareli koos ta tädiga jooksma ja ise jäin koju majandama. Seega muljeid jooksust väga ei saa edasi anda. Nii palju saan vaid öelda, et Marelile üritus jällegi meeldis ja tahtis järgmine aasta ka minna. Teadis juba ilusti isegi öelda, et järgmine aasta peab pikema maa jooksma, sest mida vanem oled, seda rohkem jooksma peab. 


Teiste kommentaaride põhjal öelda, et Mareli jäi sinna kuskile keskpaika oma vanusegrupi tüdrukute seas. Ta vist õnneks on saanud selle sportimise geeni. Selles suhtes, et ta joostes liigub ikka edasi ka, mitte nagu mina ja enamasti ikka päris viimaste hulka ei jää :D 

Medal oli see aasta kohe eriti uhke. Juba medali pärast oleks võinud ikka minna Margusega ka kõndima, aga eks ma ehi ennast vahepeal võõraste ehetega, kui kadedus peale tuleb. 
Comments