Viska prügi ilusasse prügikotti (286/365)

Kui te mõtlete ühele prügikotile, siis tuleb ilmselt enamustele silme ette must/roheline/sinine kilekott, millel heal juhul on sangad ka, et hea oleks prügi välja viia. No enam mina nii ei mõtle, sest ma leidsin puhtjuhuslikult eriti ägedad prügikotid. Lausa nii lahedad, et prügikoti vahetamine muutus sada korda toredamaks ülesandeks :)

Kuna meil olid prügikotid otsas juba pikemat aega ja mul täna lõpuks tuli poes meelde, et ma pidin neid ostma, siis hakkasin vaatama, mis pakutakse. Ikka olid tavalised mustad, tavalised rohelised, sangadega mustad jne. Ja siis seal kõrval olid oranžid. No natuke särtsu kööki tuleb vaid kasuks (oranž pidi muideks söögiisu tõstma). Võtsin siis need.

Koju minnes pidin kohe ühe prügikasti ära panema, sest see ootas seal tühjana. Ja kui ma selle koti lahti tegin, siis üllatus missugune. Seal oli ilus tekstike peal ja puha. Nii armas kott minu meelest. sangad ka küljes ja ei tundu kõige õhemat sorti olema ka.

Nii et kellel prügikotte vaja, siis minge ostke Maximast. Kahjuks pakendit ma ei oska enam kirjeldada. See läks esimese raksuga kohe pliidi alla. Aga vaevalt seal mõni teine oranži värvi variant müügis ole.
Comments