Mareku esimene tunnistus (321/365)

Mäletan kui mina oma esimsese tunnistuse kätte sain. Oli ilus, värviline ja hinnete asemel olid sõnalised hinnangud. Mu väga tore klassijuhataja oli väga kenasti sõnad ritta seadnud, et ka neil, kelle tulemused ei olnud kõige paremad, ei pidanud lugema, kui lollid ja rumalad nad on. Minu tunnistusel olid küll ainult kiidusõnad, aga ma olingi kooliajal üks tarkpea :D

Kuna Marek oli eelmine nädal haige, siis saime tunnistuse alles eile kätte. Nemad said juba numbrilise hinnangu. Esimeses klassis väga halbu hindeid vist võimalik saada polegi (kuigi minu üks klassivend oleks peaaegu esimeses klassis istuma jäänud), seega ootasingi, et Marekul seal ilus viiterida oleks. Nagu ootasin, nii ka oli. Kõik hinded viied, käitumine ja hoolsus eeskujulikud. Tunnistust kätte võttes võttis muigama, et hoolsus eeskujulik, aga tunnistus oli kotis hoolsal hoidmisel kortsu läinud :D


Comments