Käik poodi

Olin juba eelmine nädal ära planeerinud, et nüüd teisipäeval, võtan ma ette ühe pikema tuuri poodi. Vaja igasugu asju osta, mida kohalikust külapoest ega Võhma konsumist ei saa. Ega kuhugi kaugele plaan polnudki minna, vaid ikka Türile.

Ilm muidugi üritas veidi takistada mu plaane, aga kuna olin nii paika pannud, siis käisin ikka ära. Tegin enne endale pika poe nimekirja ja vaatasin kriisis.ee lehelt veel üle, kus mis soodukas on. Et ikka kõik võimalikult soodsalt kätte saada. Päris paljudele asjadele sain poenime taha ära märkida.

Tuli välja, et kuigi valik on veidike suurem Türil, ei ole ta siiski nii suur, et ma saaks kõike, mida oli vaja. Näiteks suvikõrvitsat ei saanudki. Vist ei ole selle hooaeg (mis ilmselt tähendab, et see on hetkel kallis) ja seega ei tooda sisse. Või sattusin ma väga halval ajal poodi. Nii et Türi inimesed, kui keegi näeb kuskil poes suvikõrvitsat, teavitage palun mind ja ma lähen jälle šoppama :)

Aga sellest pole hullu, sest õnneks kannatab menüüs toite oma maitse eelistustele/võimalustele vastavaks muuta (muidugi teatud piirides ja päris soolast rooga šokolaadi vastu vahetada ei saa:D).

Päris kõiki asju, mis poest ostsin, kava see nädal ette ei näe. Näiteks kiivid. Aga kuna kasutan hetkel puuvilju lastele magustoiduna, siis ostsin erinevaid, et neil valida oleks :)

Rahaliselt läks kokku toidu peale alla 25 euro. Üldse mitte palju, arvestades, et külmkapi ust lahti teha ei tohi - sealt sajab midagi kaela kohe :P

Nüüd vaja kiirelt lapsed koju tuua ja hakata lõunasööki tegema. Täna on lõunaks  riisiroog kanaga, mis eeldaks ka herneid, mida ma samuti ei saanud. Aga lapsed saadakski mu kukele vist, kui ma mingeid herneid toidu sisse paneks :D Seega sööme riisirooga kana, kui mitte hernestega :P

Ahjaa, lähiajal üritan põhjalikuma postituse ka teha kaalu ja trenni ja söömine jms kohta :)


Comments

 1. Türile shoppama :D ma alati enne türile liikumist käin tallinnas shoppama, et süüa ikka oleks ) minu kogemus nv ei saa türil suht midagi (4 poodi ja 0 piima :S), kuna kaubapäevad on enamasti teisipäevad türil).
  Paides valik pisut suurem, selverist ja maksimarketist ikka saab asju.

  Suvikõrvitsat vist pole väga lootust hetkel saada, ise kasvatan suvel, riivi ära ja siis panen sügavkülma kiloste pakitena ja siis jooksvalt kasutan.

  Netist meeldib mul allahindlusi vaadata http://www.superhind.ee/ minu jaoks mugavam leht, võtan poe kataloogi lahti ja sirvin rõõmsalt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Türi ju ikka suurem koht, kui kohalik küla :D

   Miks ma suvel suvikõrvitsaga seda ei teinud.. No panen vähemalt ajusoppi säilitusele selle mõtte ja järgmine aasta üritan seda teha :)

   Delete

Post a Comment