Rahakoti otsingul

Mu rahakott läks katki vist juba 2014 aasta suvel, kui ma õigesti mäletan. Kogu aeg sellest hetkest alates, olen mõelnud, et kui nüüd kuhugi šoppama lähen, siis ostan uue. No ja siiamaani ma lähen kuhugi, et seda osta 😀 Ok, olen ju käinud küll vahepeal, aga ei ole meeles olnud rahakotti uuendada. Isegi siis ei tule meelde, kui poes millegi eest makstes kaarti või sula sealt välja võtan.

Kuna ma hommikul aliexpressi lainel olin, siis mõtlesin, et vaatan sealt rahakotti. Et äkki leian midagi sellist, mis mulle meeldiks. Ma nüüd ei tea, kas ma tahan midagi nii imelikku või ongi tänapäeva valik täielikult mitte mulle sobiv.

Ma ei taha sellist suurt ja piklikku rahakotti, kuhu telefoni saaks peita. Millegi pärast pooled pakutavatest rahakottidest seda funktsiooni täidavad. Samuti ei taha ma, et peal peaks olema sadamiljon pilti, lauset vms. Tahan täiesti tavalist rahakotti, mida saaks pista ka jope taskusse, kui kõndimas käin. Kus on normaalses suuruses senditasku, arvestatavas koguses kaarditaskuid ja normaalne vahe, kuhu sula pista. On palju tahetud?

Ilmselt küll, sest heal juhul saan rahakoti, kus on kaks neist tingimustest täidetud, kui sedagi. Ma ei taha eraldi senditaskut ega eraldi kaarditaskut. Kui ma ei taha rahakotti kaasa võtta, siis panen kaardi telefoni kaante vahele ja asi ants. Ma just tahan sellist head kompaktset, aga samas piisavalt väikest rahakotti, nagu mul on praegu. Ainult terve võiks olla. No ja hind võiks ka jääda normaalsetesse piiridesse 😊

Ilmselt seekord aliexpress mind välja ei aita ja pean ikka poodi näppima minema erinevaid rahakotte. Loodame, et see juhtub ikka lähima poole aasta jooksul 😄


Comments

 1. Mina ostsin teiselt ringilt (osta.ee). Ülirahul olen, ilmselt just sellepärast, et kõik tingimused, mis rahakotilt ootasin, said täidetud

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma loodan, et mind ka see õige variant kuskil ootab. Ei ole julgenud väga sünnipäevaks-jõuludeks ka välja käia kingi variandina, sest ma natuke valiv ju :D

   Delete
 2. Ma maal just sirvisin hansaposti kataloogi ja siis jäid sellised silma
  https://www.hansapost.ee/p/money-maker-money-maker-nahast-naiste-rahakott-must/900951009
  ja
  https://www.hansapost.ee/p/gilmers-gilmers-naiste-rahakott-must/900974937
  neid oli teisivärve ka, aga vist midagi sinu kanti, kui ma väga mööda nüüd ei pannud.

  ReplyDelete
  Replies
  1. esimene on peaaegu täpselt selline, nagu mõtlesin :)

   Delete

Post a Comment