Vastik kaal

Mul on tunne, et mulle on siginenud üks kiusaja kaalu näol. Arvasin juba, et äkki patareid tühjad, et sedaviisi trikitab, kuid vist mitte. Kõigi teistega käitub ta ju viisakalt ja kenasti, aga kui mina tema käest tahan saada häid uudiseid, siis mängib nagu katkine plaadimängija. Ikka 87,3 ja 87,3. Vahepeal olid me suhted ikka paremad  ja nägin ilusamaid numbreid ka, aga peale seda pikka mõõnaperioodi ei edene see number kaalu peal mitte kuskil suunas (no tõusuteele ei tahagi teda meelitada).

Kui homme hommikul ka kaalunumber muutunud pole, siis hakkan kaalu boikoteerima ja alustan sõbrunemist hoopis mõõdulindiga. See äkki suhtub minusse armulisemalt (polegi ammu vöö ümbermõõtu mõõtnud). 

Kui kaua võib üks kaaluseisak kesta!?!?! 

PS! Ma võin uhkusega öelda, et ma olen nii tubli olnud ja kaal teeb nüüd siis nii minule. Pole üldse tore! 


Comments