Lõikasin juuksed maha

Käisin täna juuksuris ära. Veel viimasel tunnilgi, enne kohale jõudmist mõtlesin ja kaalusin, et kui palju ma ikka raatsin lõigata. Korra mõtlesin isegi, et lasen vaid piirata ja värvida. Samas sees ikka kriipis see mõte, et kuidas ma ikka lühemate juustega välja näen.

Värv välja pestud ja ootasin tulemust 
Kohale jõudes ja tooli istudes uuris juuksur kohe, et kas ikka lõikame ka. No mis mul muud üle jäi, kui öelda, et ikka. Näitasin talle pilti, et millist lõikust ma olen kaalunud. Natuke vaatas ja pobises oma ette, et kuidas ja mida lõigata ja siis läks lahti.

juuksed "enne"
Enne, kui ma veel peas jõudsin öelda endale, et ma nüüd araks ei lööks, oli juuksur juba käärid juustesse sisse löönud :D Siis oli juba sees hea tunne ja võtsin vabalt mõeldes, et tuleb siis, mis tuleb. Kui väga jube, siis ajan kiilaks. Kui lõikus oli enamvähem paigas, siis pandi mulle värv pähe.

juuksed "pärast" kinnise tukaga
Värvi valikul suurt midagi kaaluda polnud. Ma enda tuhakarvablondi (sain teada, kuidas mu loomulikku juuksetooni nimetatakse) ei tahtnud, samas täitsa blondi ka mitte. Sain siis sellise vahepealse. Lisaks soovisin veidi triipu ka sisse. Nii täpselt pähe saigi.

juuksed "pärast" lahtise tukaga
Kui värv välja loputatud, tehtid veel nipet-näpet parandusi, silumisi ja natuke soengusse sättimist ka. Ea juures mulle see meeldibki, et ta ei tee lihtsalt lõikust, vaid alati sealt lahkudes võib kasvõi otse peole minna. Mida ma ka seekord tegin. Nimelt lasteaias oli lõpetmine ja kuna Mareli esines, siis käisime Mareku ja Margusega ka vaatamas.
juuksed "pärast" tagant vaade
Üritasin tagant ka ühe võtte teie jaoks teha, aga kuna kõik juba voodis ja pole teist pildistajat, siis tuli suhteliselt kehv pilt. No sorry, mu käed on liiiga lühikesed, et kaugemalt teha pilti :D

tänane perepilt
Kuidas teile soeng tundub? Ma ise olen superrahul. Juba enne värvimist olin nii rahul ja mõtlesin vaid, et miks ma sellega nii kaua venitasin. Natuke praegu on harjumatu see, et ma ei saa enam patsi panna juukseid (reaalselt lihtsalt ei ulatugi), aga just seda ma tahtsingi. Välja saada ka juuste sättimisel tekkinud mugavustsoonist.

Igatahes esimesed komplimendid olen juba soengu koha pealt kätte saanud. Mareli muidugi on vana meelitaja. Käis enne voodisse minekut ja sosistas, et tema arvates, on mul maailma kõige ilusamad juuksed nüüd :)

PS! Kas panete tähele, kui pruun ma olen? :D No vähemalt enda arust olen ma hull neeger juba. Mulle ei hakka muidu üldse päike peale ja lähen kohe punaseks. Aga nüüd olen pruun :)


Comments

 1. Minu arust väga ilus.
  Minulgi on see lõikuseplaan käinud mõtetest läbi, aga arvan, et õed Luiged annavad mõjutust. Nad näevad oma poisipeadega üliarmsad välja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luiged on oma nimele kohaselt kenad küll :)

   Ja kui vähegi huvi lühema lõikuse vastu, sest ilmselt on sellega nii, et kes ikka kaalub seda varianti, siis ilmselt talle enda peas see ka meeldiks. Mina isiklikult olen alati mõelnud, et lühikeste juustega on kindlasti tunduvalt lihtsam olla. Ja ma ei eksinud :D Ei ole enam mingeid patsikumme ega krunne.

   Delete
  2. Olen olnud peaaegu et siilikas ja blond puberteedieas. :D
   Ma veel mõtlen, aga suvel tahaks ikka pikki kiharaid lehvitada.

   Delete
  3. Siilikas on ikka väga julge soeng! Ma nii julge vist pole :D

   Delete
 2. Väg mõnus ja ilus on! Toob Su ilusad salenenud näojooned kenasti esile :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Näo ümarus oli ka üks põhjus, miks ma varem seda lõikust ei julgenud teha.

   Delete
 3. Väga ilus :) teeb kohe 10 aastat nooremaks sind ;) sobib tõesti väga hästi :)

  Muide veidi teemast mööda, aga kas sa enam pere ja kodus blogi ei pea?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei kirjuta jah pere ja kodus. Mul lihtsalt oli vahepeal selline ajapuudus, et ei jaksanud ☺ tegin neile küll lõpupostituse ka, aga nad ei lasknud seda üles lootusega,

   Delete
  2. Et äkki ma ikka mingi aeg kirjutan edasi 😀

   Telefoniga trükkimine on ikka üks rist ja viletsus

   Delete

Post a Comment