13.06-19.06.2016 Nädala kokkuvõte

Nädal möödas - panen kirja eelmise nädala olulisemad faktid.

Trenn. 
Trenniga olid, nagu ikka, head lood. Sain vist kõik trennid ära tehtud, mis vaja oli. Rattaga oleks võinud rohkem sõita, aga ei kurda. Ahjaa, jooksupartneri trenni ei saanud minna, see oli paha asi nädala juures, aga kuna see minek sõltub ühest olulisest asjast, siis sellega saabki olema nii, et kui saan minna, siis lähen ja kui ei saa, siis ei lähe (ei sõltu minust). Aga lühidalt kirja pannes, olid trennid sellised:

E: jooks (32 minutit), kõnd (29minutit), ratas(14minutit)
T: kõnd (1 tund)
K: (41 minutit)
N: Bodypump (1 tund), kõnd (21 minutit)
R: jooks (1tund 33 minutit)
L: puhkepäev
P: puhkepäev

Kokku sai trenni tehtud ligi kuus tundi. Täitsa paras ports tunde ma arvan. Oleks nüüd ühe tunnise rattasõidu ka jõudnud teha, siis oleks viis pluss olnud. Aga järgmisest nädalast veidi trennid nagunii muutuvad, siis saavad kõik tehtud, mis ette nähtud (sellest pikemalt eraldi postituses).

Lapsed on ka mul nüüd trennitegijad. Mareli küll pigem niisama tolgendab kaasa, aga Marekul täitsa suur trennihuvi. Hetkel ongi, et pigem käib tema mulle peale, et ma talle harjutusi ütleks, kui vastupidi. Sel nädalal tegi ta neli pooletunnist trenni toas ja ühe korra käis jooksmas (2km intervalljooksu pulsi järgi).

Söömine. 
Reedeni oli kõik väga hea. Kava järgi toidud, kõht täis ja ei mingit probleemi. Reedel käisin lõpetamisel ja sealt läks kõik allamäge. Suhkrul on väga suur oskus mu otsustusvõimet kallutada. Eks ma ikka ise olin süüdi, mitte sukhrut täis koogitükk või tassitäis fantat, aga nädalalõpp läks täie laksuga pekki, konkreetselt!

Kuri aga ma ei ole enda peale. Peaks ju olema, eks?!? Võtan asja nii, et läks nagu läks. Ma olen hetkel kuidagi ümber fokusseerinud oma tähelepanu keskme ja selleks enam pole kaalunumber. Ühtpidi on see hea, samas teistpidi mitte nii väga. Tean, et praegu katab mu trenn kõik liigsete ampsude kalorid ära ja seetõttu kaal ei lange ega tõuse. Aga reaalis tahaks ju ikka selle seitsme nüüd kätte saada. Tuleb end käsile võtta!

Selleks, et ikka käsile võetud saaks, tegin täna hommikul ühe tellimuse. Tellisin Polar M400 ära. Sain VÄGA hea hinnaga (alla 140.-). Et kui kellelgi huvi kuidas ja kust nii hea hinnaga saab, siis võib mulle Facebooki kirjutada. Päris avalikult ei reklaamiks :D Aga nüüd on lisamotivatsioon teel minu poole ja kui see ka mind söömist rohkem kontrollima ei pane (vidinafriik, nagu ma olen), siis olen omadega hukule määratud :D :D

PS! Täna loosin FitCati ühe kuu kasutusõiguse ka välja! Veel on võimalus osaleda SIIN.


Comments