Enesetunne enne homset Rapla Selveri jooksu

See nädal on olnud hullumeelsus kuubis. Iga päev on ainult üks jooks ja ringi traavimine. Olen oodanud, et see kooliaeg läbi saaks juba päris mitu nädalat ja nüüd, kui see on lõpuks käes, pole olnud aega hetkegi,et seda endale teadvustada. Seega ootan juba, et homne päev ka läbi saaks. Saaks veel selle ühe päeva mööda, kus tuleb palju ringi joosta (just seda ma ju homme Raplas tegema hakkan) ja siis esmaspäeval viskan jalad seinale. Las nõud ja riided ootavad pesu. Las toad olla segi. Teen endale nö restardi. Laen maha "kool ja lasteaed" programmi ja lähen üle süsteemile " tere tulemas vaheaeg".

Tegelikult on mul kahju, et see Rapla jooks just selle nädala lõppu sattus. Kogu selle ringi traavimise ja tähistamisega pole mul olnud üldse aega, et end jooksuks vaimselt ette valmistada. Ka praegu, kui 12 tunni pärast olen juba teel Raplasse, ei ole veel seda tunnet, et homme on vaja jooksma minna. 

Peale selle, et ma pole vaimselt valmistunud, ei ole ka mu söömine eriti eeskujulik olnud (tähistamine ja pidu üksteise otsas). Seega mu energiavarud ei ole mitte üldsegi maksimumi peale seatud. Pigem olen ma hommikuti tundnud justkui oleks keegi unustanud mind öösel laadida. Selles ei saa küll ainult kehva toiduvalikut süüdistada. Margusel on ka siinkohal suur roll. Ja TLC kaalusaadetel :D 

Nii ma lähengi täna magama kartuses, et homne jooks saab olema üks suur feil. Aga parima annan endast ikkagi. Hommikul korralik hommikusöök (kaerahelbepuder ilmselt), banaanid kotti kaasa vahepalaks ja kuidagi jooksen need kümme kilomeetrit (jeerum, miks ma ei võinud 5km lõiku valida??!?!) ära! I can do it! Ei tulnud see enda motiveerimine hästi välja ja kobin magama ära.  


Comments

 1. Yes, yuo can do it ;)
  Tead, meil on ka koolivaheaeg nagu käes, aga ikka nagu ei ole ka. Mingid asjatamised on veel jäänud, tahaks ka minna suveajale ja täielikult teha ainult seda, mida hing ihkab, mitte mida peab :D
  Puhka välja ja mõtlen sulle homme ja kõik läheb hästi ;)

  ReplyDelete
 2. Aitäh, Merlin, toetuse eest :)

  Meil tänasega said kõik asjatamised tehtud, aga nö kohale pole veel jõudnud, et nüüd ongi puhkus käes.

  Aga nüüd küll päriselt magama ära, äkki Margusel plaan täna mul lasta korralikumalt magada :D

  ReplyDelete

Post a Comment