Olen ma piisavalt enesekindel ?

Ma olen aru saanud, et mõningad asjad siin elus on ette määratud. Mõningad mitte, aga me teeme neid siiski. Oma teekonna jooksul on mitmeid kordi olnud juhtumeid, kus minu "madalas orus peidetud" perioodidel annab elu mulle õlekõrsi, et sellest mülkast püsti tulla, muda maha raputada ja edasi joosta.

Näiteks praegu. Olen oma kaalu ja toitumisega veidikene hädas. Asi hakkab küll paranema, aga suviste trilli-trallitamistega on teekonna kulgemisse suured künkad ja mättad sisse tehtud. Uuesti rajale saamine on igapäevane võitlus enesega (tegelikult igaõhtune võitlus mu käte ja külmkapi ukse vahel). Mõni päev oleme sõbrad, teine päev olen valmis külmiku koos kogu sees oleva kraamiga välja viskama, et midagi sealt mulle suhu ei jõuaks.  

Ja siis tuleb mulle selline pakkumine, et tule telekasse esinema (tegu on väikse intervjuuga, mitte terve saatega vms). Mul nagu "what! Praegu?!?!". Ei, tegelikult pole vaja kohe tänane päev võtetele ronida, vaid tervelt kuu on veel aega oodata. Aga otsustama peab praegu! 

Jah, ma olen ju enne ka telekas esinenud. Uudistes, kui kogu see koolidraama oli. Aga siis oli asi koolis. Mind ei huvitanud, et olin nagu suur maakera (rasedusest, ikka rasedusest!). Siis oligi jutu sisu puhtalt kooli teemal ja muu polnud oluline. 

Aga seekord on teemaks keha. Kas ma olen piisavalt enesekindel, et rääkida kaamerate ees oma kehast? Kas ma olen selleks valmis, et kiita oma poolel teel eesmärgini jalgu ja kõhtu? Ühelt poolt ütleb mõistus, et olen lolliks läinud, et üldse kaalun. Teisalt aga oleks see päris lahe kogemus. 

Ma suure hirmuga paarile inimesele oma mõttest rääkisin. Arvatava negatiivse vastukaja asemel sain üllatavalt positiivse suhtumise. Ju siis on kõik juba ära harjunud minu selle küljega, et ma võin vabalt enamvähem kõigest avalikult rääkida ja vahel näidata ka :D

Täna hommikul ärgates võtsin kätte ja andsin oma jah sõna. Nüüd on kuu aega pabistada, normaalselt kõnelema õppida (kes mu kõnelemist kuulnud, saavad aru, mida siinkohal mõtlen:D) ja keha veelgi paremasse vormi ajada!

See viimane on kõige tähtsam! Räägitakse ju, et kaamera annab lisa 5kg juurde. No ma olen nii palju vaeva näinud, et see 20 kg maha ajada. Ei kavatse ma lubada ,et kaamerad selle kõik tagasi lisavad.

Seega lisamotivatsioonilaks saadud ja 3,2,1 läks pihta! Igapäevane kuputamine on jälle hoos, maiustused on laualt läinud ja toitumine triksis-traksis! Kuni 1. septembrini ei ole ühtegi tähtpäeva tulemas (Nii tuttavad pallid, ei hakka siin praegu poolduma, eks!) ja sinna maani on täielik koogi (tordi, jäätise, kohukese jne) keeld! Tuleb ju need 5kg alla saada, et kaamera juurde lisamisel ei tunduks ma, nagu oleks juurde võtnud :D :D Comments

 1. Oi kui lahe uudis. Kas tohib ka küsida, mis saate raames sind intervjueeritakse?

  ReplyDelete
 2. Vägev! Anna siis teada, millal sind telekast näha saab!
  Teemast kõrvale kaldudes: kas see koolisaaga on nüüd lõpuks maha rahunenud? Ei hakka enam igal aastal sama jutt ja totrad otsused peale?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Millal eetrisse läheb, ei oska öelda, aga vast võtetel kuulen.

   Aga kooli koha pealt hetkel vaikus. Tundub et hetkel on muid konte, mida järada.

   Delete

Post a Comment