Tahate mind näha või mitte?

Viimasel ajal on Facebooki vahendusel live-ülekanded pärs popiks muutunud. Nii mõnelgi korral olen tabanud end ka mõttelt, et oh, selle või tolle kohta võiks teha sellise random olukorra live´i. Üldse mitte nii ette valmistatud ja puha, aga siis väike paanitseja mu sees arvab ikka, et kui üldse katsetada, siis vähemalt esimene kord võiks olla selline planeeritud värk.

Ma ise ei suutnud esimese hooga paremat ideed välja mõelda, kui teha küsimuste-vastuste ring videona, aga siis tuli paar mõtet veel lisaks. Seega pakun nad välja ja keda huvitab, võib oma arvamust ka avaldada.

Live´i variandid, mida mu pea välja genereeris:

 • tavaline küsimused-vastused 
 • jutustamine lastega (võib neile ka küsimusi näiteks esitada)
 • vestlus Priiduga (ta ilmselt naerab mu välja selle peale, aga küsimuste võimalus püsib) 
 • ülevaade trennist (näiteks jutustamise ajal üritan mingi trenniga hakkama saada)
 • väike ringkäik õues (nii palju kui mu wifi leviala kannatab) 
 • lihtsalt mingil kindlal teemal pläkutamine (söömine, trenn, lastega seoses jne) 
Ilmselt ma väga suurelt seda ette ei reklaamiks, et millal ma seda teeks, sest paraku minu päeva korralduse puhul ma enamasti ei tea ette, millal see vaikne pooltund võib saabuda, aga mingi vihje ilmselt annaks ka. 

Selle mitte reklaamimisega on see hädaabi võimalus ka, et kui väga metsa läheb, siis saan ruttu ära kustutada, enne kui pool Eestit mu täiega feilimist näeb :D :D (no näiteks, kui lastest keegi peaks mingi hea pirni õhku viskama :D) 

Ühesõnaga, mis arvate? Oleks keegi üldse huvitatud või on mu enda huvi asja vastu ülearu suur?  
Comments

 1. Jaa, see oleks väga põnev ja huvitav vaatamine. Su välja pakutud teemad on ka kõik väga vahvad. Mina vaataks küll suure huviga. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Üritan järgmine nädal mingi aeg ühe katsetusega hakkama saada. Blogi lehele fb-s hõikan päevakese ette ka arvatavasti 😉

   Delete

Post a Comment