Elu esimene - minu päris oma kolumn

Kui ma Margust ootasin, siis sain võimaluse kirjutada Pere ja Kodu veebilehel blogi. See oli väga tore kogemus, aga lapse sünni ja kasvamisega tundsin, et seal kirjutamine on ennast ammendanud. Ja üldises pildis peale selle, et mu kirjatükid ilmusid teises veebikeskkonnas, ei erinenud Pere ja kodu lehel kirjutamine kuidagi tavalisest blogimisest.

Sel sügisel jalutas mu teele aga hoopis teistsugune võimalus. Ühest tavalisest kirjavahetusest kujunes välja ebatavaline ettepanek - hakata kirjutama ajakirja "sport". Päris paberile trükitava teksti ja pildiga. Päris spordiajakirja!


Muidugi võtsin ma sellest võimalusest kinni, sest näha enda ritta seatud sõnu ajakirjas on ikka tunduvalt uhkem tunne, kui siin oma pesakeses. Ega tegelikult ju minu postitused siin ja ajakirjas väga ei erine. Kui siis ainult oma mahu poolest, sest ajakiri seab sõnadele piirid ette, aga blogis võin pläkutada rohkem kui vajagi. Aga siiski - paberile trükitud ja puha :D


Peale selle, et minu kolumn ajakirjas "sport" ilmub, on seal päris palju muud huvitavat spordimaailmast kirjas. Alustades malest kuni jäähokini välja. Samuti ka kõigest, mis spordi tegemist toetab - vee joomise olulisusest, vigastuste vältimisest, toitumisest jne.  Ühesõnaga soovitan poest osta ja üle vaadata. Ja kui tellimise isu tuleb, siis tellida saab SIIT.Comments