Miks sa kaalust enam ei kirjuta?

Mulle tuli eile postkasti üks pisike kiri. Küsiti otse ja lühidalt - miks ma enam oma kaalust üldse ei kirjuta?

Kaaluga on tegelikult väga lihtne lugu. Hetkel on mu kaalul patarei tühi.Mingeid numbreid näitab, aga kohe, kui on numbri paika saanud, siis viskab kiirelt numbri asemele C tähe või errori. Ühesõnaga ma arvan, et patarei on tühi, mitte kaal lihtsalt saba ei hakka andma. Üritan nüüd meeles pidada, et uus patarei ära osta ja loodetavasti sellega kaal töötab laitmatult edasi.

Enne seda, kui kaal trikitama hakkas, oli seitse ilusti esimese numbrina kohal. 79.4kg oli viimane näit, mida nägin. Kes FitCati toetusgrupis liige on, see teab, et sinna olen ikka kaalunumbreid (pildina) igal esmaspäeval postitanud.

Kiiresti see number kaalul enam muutuda ei taha. Söömist hindaks hindega neli - täitsa tubli, aga annaks paremini ka teha. Üldiselt toitun ikka kava järgi, aga need toidukorrad, mis on kavavälised, on enamasti liiga kaloririkkad ja tõmbavad kaalule pidurit. Samas ei ole ma näiteks gaasilisi jooke juba päris kaua joonud ja kooki, kommi, küpsist pole söönud juba... oeh, ma isegi ei mäleta millal ma viimati  neid sõin.          

Trenni koha pealt olen praegu veidi teisel "hingamisel", kui suvel. Käin praegu kaks korda nädalas rühmatreeningus, kus peamiselt teeme jõutrenni (myfitnessi treener teeb). Jooksma üritan ka vähemalt kahel korral nädalas jõuda, ideaalis kolm korda, nagu FitCati jooksukava ette näeb (hetkel olen kolmandal nädalal). Seal on ainult see kala, et mul on peale jõutrenni pidevalt lihased nii valusad, et jooksust ei tule suurt midagi välja. Välja suudan end ajada küll, aga tempo on ikka oi-oi, kui aeglane, kui joosta lihasvaluga.

Üks kõige hilisem pilt minust täispikkuses. Unine ja udune :D 
Nii et kuigi ma siia väga tihti otseselt kaalust ja trennist postitama pole jõudnud, siis asjalood ei ole üldse nii hullud, kui võiks arvata. Arvestades mu hetkelist elutempot, siis ma olen väga rahul enda edusammudega. Alati ei jõua siia hõiskama, aga instasse panen ikka pidevalt pilte nii endast, mõningates trennidest ja ka toitudest. Võin ka kaalupildist panna (kui patarei saan), kui see huvi pakub ;) Seega, kui jälgida tahad mu tegemisi insta keskkonnast, siis vajuta siia: INSTAGRAM.


Comments