Lihtsalt üks lobapostitus

Lõpetasin eile oma selleks nädalaks plaanitud koolitööd ära. Lugesin täna veel igaksjuhuks üle ja tahtsin ära saata. Aga võta näpust, enne saata ei saagi, kui alates homsest hommikust (moodlesse tuleb üles panna töö). Ühesõnaga minu lootus et ma täna ja homme rohkem koolitöödele mõtlema ei pea, läks vett vedama. Siiski on hea mõelda, et saan endale lubada paar sellist päeva, kus koolitööd ei tee (v.a homme hommikul saadan selle töö ära) ja saan keskenduda muudele asjadele.

Näiteks suusatamisele. Käisin ja tõin just laste suusad teiselt korruselt alla. Lähen neile täna lõunast järgi (jala) ja nad tahtsid kindlasti täna suusatama minna. Tahtsid juba eile minna, aga kuna nad jõuavad bussiga tulles niivõrd hilja koju (ja eile me Margusega käisime linnas arsti juures), siis jäi neil eile vaid lumes möllamise rõõm.

Iseenesest on tore, et on jälle see aeg, kus peale kooli/lasteaiapäeva nad tahavad ja jaksavad välja minna mängima. Vahepeal oli periood, kus väga õue minna ei tahetud. Eks arusaadav ka, selline porine, tuuline ja hall ilm pole endalegi väga kutsuv.

Ise ma veel suusatama minna ei saa. Mul ei ole kodus suuski, mida ma ise saaks kasutada. Ma saan küll laenata ema käest (mida ma kavatsengi teha), aga täna sinnapoole asja pole. Täna kavatsen ma õhtul hoopis välja minna. Pole kooli tõttu üldse kellelegi külla jõudnud, seega külastan täna üht sõbrannat, kellega saime viimati pikemalt jutustada augustikuus.

Aga suusatamisega kavatsen ma see aasta tegelema hakata küll. Mulle tegelikult on alati suusatamine üldjoontes meeldinud, aga ma olen selles ülimalt koba. Nii et on viimane aeg see asi käsile võtta ja ennast veidi harida ka selles valdkonnas.

Uhh, tegelikult on mul praegu selline naljakas tunne peal. Pole harjunud, et ma võin lihtsalt olla ja mitte midagi teha. No tegelikult pesu tuleks masinast välja võtta ja kuivama panna ja Margus tegi enne oma mänguasjakastis mingi tuumaplahvatuse. Seega tuleks ilmselt tuba asjadest jälle tühjaks korjata... Aga need on sellised asjad, mida keegi nagunii aru ei saa, kas ma olen teinud või mitte. Seega luban endale selle pooltunnikese.

Ei! Tegelikult ma luban endale lausa tunnikese. Margus peaks veel nii kaua magama küll. Vot, lähen ja teen nüüd endale ühe korraliku kuputamise. Äkki on murphy täna minu poolt ja saan lõpuks ära kasutada ka need lahedad näo ja silmakupud, mis kapis oma aega ootavad. Huvitaks teid muidu, kuidas need mõjuvad? Näokupp peaks eriti hästi mõjuma neile, kellel probleeme aknega. Silmakupp jällegi aitab ennetada kortsude teket. Ühesõnaga, kui jõuan nende katsetamiseni (pikemalt kui ainult täna), siis teen teile väikse ülevaate asjast ;)

Praegu aga pakaa! Ma nüüd sattusin natuke tuhinasse, et ma täitsa saangi selle tunnikese endale lubada! Pole ammu sellist asja olnud :D  Peale seda tuleb muidugi jälle usinaks hakata ja tööd natuke teha enne, kui lapsed vaja koju tuua.

Comments