Sanex tooted

Praegu on Eugesta Eesti lehel kampaania, mille raames valitakse välja Sanex toodete katsetajaid. Kuna ma ükskord ühe Facebooki loosimise kaudu võitsin antud firma tooteid, siis mõtlesin ka kirja panna enda kasutamise kogemuse. Võit komplektis oli toodetena Sanex Hydrate sarjast dušikreem ja ihupiim, dermo sarjast dušigeel ja zero% sarjast higipulk.


Zero% sarja higipulga ma andsin ära. Ma paar korda proovisin seda küll, aga väga erilist muljet sellest ei jäänud. Üks hea asi, mis silma (tegelikult küll ninna) jäi, oli see, et tal polnud mingit lõhna. Samas nendel vähestel kordadel, kui ma seda kasutasin, ma väga higilõhna ära hoidmist ka tähele ei pannud. Samas, mina olengi päris korralik higistaja ja enamasti kasutan ma higipulkasid, mis on need nö "48 tunni kangusega".

Dermo sarja duššigeeli (dermo protector) kohta võin öelda, et see on tavaline dušigeel. Lõhn on normaalne, ihu peseb puhtaks ja millegi üle kobiseda ei oska. Ma ise enamasti seda ei kasuta ja lasen lastel sellega pesta. Lihtsalt minu nahk on (eriti sügisest kevadeni) eriti tundlik ja kuiv. Seega vajab eksta niisutavaid vahendeid.

Niisutamise teemaga jõuamegi sarja viimaste toodete juurde, mis mul kasutusel on. Nendeks on hydrate sarja dušikreem ja ihupiim. Nende juures võin kaks kätt õhku tõsta ja hõisata, et need on sellised asjad, mida ma kindlasti kavatsen juurde osta! Alati ma ei viitsi ihupiimaga möllata, aga ausalt - seda polegi nii väga vaja, sest see dušikreem teeb oma töö ideaalselt ära! Alati duši alt tulles on mu nahk nii mõnus ja kui tavaliste kreemidega ei ole efekt ühekordse kasutamise järel tunda, siis selle dušikreemiga on küll! Super asi! Ja kui ihupiimaga veel peale duši all käimist keha üle kreemitada, säilib tulemus päevadeks!

Kui ma peaks sellest sarjast midagi soovitama, siis kuivema poolse nahaga kasutajale on hydrate sari väga hea! Muud asjad on minu jaoks sellised "harju keskmised" ja ei jäänud millegi erilisega silma.

Kas te olete antud sarja tooteid proovinud? Kuidas on muljed olnud?


Comments