Palju õnne, isamaa!

Ilmselt olen ma paljude arvates imelik, kui arvan, et Eestis on hea elada ning erinevatest muserdavatest asjaoludest olenemata, olen hingelt täielik patrioot. Seega on vabariigi sünnipäeva pidamine üks nendest päevadest, mida on minu arvates oluline tähistada väikse austusavaldusega.Koolis ja lasteaias on see austuse avaldamine enamasti aktuse/peo vormis. Kuna ma ise olin täna tööl, siis ei saanud vaatama minna, kuidas lastel esinemine läks, aga minu õnneks on mul paar õde, kes on beebidega kodus ja said minna. Vaatama ja pildistama. Seega sain vähemalt pildi ja video teel näha, kui hästi neil tänane päev läks. (Meil tööl läks ka, lapsed esinesid väga hästi ja ainult kiidusõnad neile!).

Mõningad esinemised olid koolilastel haiguste tõttu kohe eriti hõredarealised. Näiteks mudilaskoorina esines ainult kolm last :D Üks nendest Marek. Aga rahvatantsu said nad ikka ilusti ära teha, olenemata, et mõned lapsed olid puudu. Lisaks esinesid lapsed ka plokkflöötidel mängides, mis minu jaoks oli väike üllatus. Marek oli rääkinud küll, et nad muusikatunnis harjutavad, aga ma mõtlesin, et pigem niisama. aga jah, esinesid ka ja väga ilusti tuli välja.


Lasteaia poole peal nii suurt lastepõudu polnud (aga eks neid  on ka nii umbestäpselt 3x rohkem, kui koolis ka). Said veidi suuremas seltskonnas laulda ja tantsida. Ära oli õpitud tükke päris mitu ja erinevaid. Tore ikka, kui on võimalus üritus üles filmida ja pärast vaadata ka neil, kes kohale ise tulla ei saa :)

Margus jäi seekord peost ilma. On teine veel haige meil kodus ja ei saanud pidusse minna. Oleks ilmselt tahtnud küll, aga eks neid pidusid tuleb veel, kus ta osaleda saab. Vähemalt nii palju halastame talle, et ilmselt esmaspäevaks saab laps vähemalt lasteaeda jälle. Ta hommikuti päris tige, kui teda kaasa pole võetud :D

Homse päeva kavatseme me hoopis teistmoodi veeta, kui tavaliselt 24. veebruar on veedetud. Eks tähistame ikka, aga lihtsalt mitte niivõrd tavapärases võtmes ;)


Comments