1000. postitus (top 5 postitust + abipalve)

Täitsa ulme, aga see postitus, mida te praegu loete, on minu blogi 1000. postitus. Ulmeline! Eks on saanud siia peaaegu 4 aastaga oma muresid ja rõõme jagada piisavalt. Esimene aasta ikka väga tagasihoidlikult ja omaette, aga mida aeg edasi, seda enam on siin silmapaare, kes mu tegemisi loevad ja kaasa elavad. Eks mõni on selline ka, kes ei ela kaasa ja ootabki ebaõnnestumist, aga nagu teate, ka sellest võib omamoodi kasu olla :)Arvestades, et mu teekond pole olnud ideaalselt siledateeline, on minu õnneks siia sattunud siiski ütlemata toredad inimesed lugema. Neid kordi, kus ma olen saanud negatiivseid kommentaare, võin oma näppudel üles lugeda. Selle eest toetussõnu olen saanud nii nii palju, et ma võikski siia neid meenutama jääda. Suur aitäh nende eest!

Mõtlesin, et vaatan veidi statistikat sellise suure ümmarguse postituse puhul. Millised on olnud populaarsemad postitused, mis on kogunud kõige rohkem klikke. Minu klikid ei ole muidugi kuidagi võrreldavad Malluka, Marimelli või sporditeemalistest Palja Porgandi blogiga, aga siiski on need minu jaoks päris suured numbrid, kui üht postitust on vaadatud enam kui kolm tuhat korda :)

Aga liigume siis postituste juurde. Esimesel kohal on üllataval kombel retuuside saaga. Lugu sellest, kuidas ma lõpuks normaalsed retuusid leidsin. Jah, need Estiilofiti retuusid on siiani mu lemmikud. Nii õues kui sees trenni tehes.

Teisele kohale sai kupumassaaži kokkuvõte. See on üks postitus, millel koheselt nii palju klikke ei tulnudki, aga iganädalaselt tiksub siiani sellele päris palju lugejaid juurde. Eks sai päris korralik töö ära tehtud ka. Mis tuletab meelde, et oleme suvest ja paljaste säärte ajast täpselt nii kaugel, et peaks uuesti selle teekonna ette võtma. Ma ju olen nii laisk ja ei viitsi enamasti ennast mudida. Aga tuleb võtta ette uuesti! Tänasest! Tahate seekord ka võrdluspilte? Võin teha küll :)

Kolmandale kohale tuli kuidas alustada trenniga. See postitus on üks, mis mulle endale oli ka selle kirjutamise ajal väga hingelähedane. Sain sellest palju tagasisidet ja tundus, et suutsin paljudele natuke motivatsiooni süstida.

Neljanda koha sai postitus hammaste valgendamisest. Muideks Liisi juures kehtib veel märtsi lõpuni bloginimeline sooduskood hammaste valgendamiseks! Nii et kes tahab kevade alguse puhul veidi enam särada, siis võta Liisiga ühendust kohe täna!

Viiendale kohale tuli 2016 aasta kokkuvõte. Kellele siis võrdluspildid ei meeldiks! Sellised postitused lähevad alati hästi peale. Oleks veel veidi paljastavamad pildid, siis ilmselt oleks veelgi populaarsem olnud :D

Järgmise viie hulka jäid postitused nagu aktiivne august,  võidab see kellel on suveks kõige rohkem punkte, rakvere ööjooks 2016, eile postitus veel üks laps perre ja kunagine koolivõitlus saaga.

Eraldi mainiks veel ära lehe, kus on minu teekond pildis välja toodud. See on ka väga populaarne leht olnud. Seal on pildid alates 2012 detsembrist. Kui kummaline on tagasi vaadata sellele. Ma ei ole end kunagi nii suurena tundnud. See on tegelikult hea, sest nagu teate, siis ma olin üks suur enesearmastaja ka siis, kui veeresin ringi nagu kakuke :D


Kuidas edasi? Samamoodi? Või on miski, mis teid häirib ja võiks olla tehtud teistmoodi? Ühesõnaga võite vabalt end siia kommentaaridesse tühjaks lasta :) Ma tean, et paljud käivad siit motivatsiooni ammutamas. Seega, kui saan midagi muutes seda rohkem pakkuda, siis on lõpplahendus kõigile meelepärasem :)

Milliseid uusi lahendusi või lähenemisi võiks proovida? Rohkem toidujuttu? See on viimasel ajal suhtelist tahaplaanile vajunud. Trennid detailsemalt? Või piisab praegustest nädala kokkuvõtetest? Rohkem kehakaalust, rasva%-st? Paremad pildid? Uuesti vlogisid/live´i proovida? Näiteks trenniaegseid? Rohkem/vähem tootetutvustusi või loosimisi?  Ideaalis liigun järjest enam ainult kaalulangetus- ja spordiblogi poole, aga kas on ka neid, kes käivad siin lugemas ainult laste tegemistest?

Või äkki on teil vahepeal tekkinud mingeid küsimusi mulle? Ma olen kunagi varem küll teinud neid "sina küsi-mina vastan" postitusi, aga ma ei tea, kas teil praegu ka midagi minult küsida oleks?
Ühesõnaga, kui keegi tahab, siis laske oma küsimused ka kommentaaridesse ja kui midagi sinna tuleb, siis ma vastan :D


Comments