Blogi küsimustiku vastused (loosimise tulemused)

Tegin juuni alguses väikse küsimustiku. Mitte niivõrd selleks, et millest ma peaks või ei peaks kirjutama, aga pigem kuidas mingid teemad teile huvi pakuvad. Selleks, et natuke suuremat osavõttu loota, sai välja kuulutatud ka väiksed loosimised. Siin on nüüd need tulemused.

Küsimusi esitasin ma kolm. Esimesena tahtsin ma teada, kuidas inimesed üldse mu blogisse jõudnud on. Valdavalt oli selleks ikka läbi facebooki, mis on ka arusaadav, sest sealt kaudu levivad tänapäeval üldse teave ja uudised kõige kiiremini. Väga mitmed vastasid ka, et nad ei mäleta, sest see oli nii ammu.

Teisena uurisin, mis on need valdkonnad, mis lugejat kõige enam huvitavad. Nendeks jäid mu blogi peamised teemad - toitumine, kaalulangetus ja trenn. Rohkem tunti huvi ka pereteemade vastu. Kuigi vastustest laste toitumise teema oli üks, mille vastu kõige vähem huvi tunti (postituste lugemisenumbrid ütlevad küll muud juttu, aga ilmselt need lugejad siis vastamas ei käinud), siis sõnalise vastusena toodi välja, et laste trenni tegemist on küll huvitav jälgida.

Kolmanda küsimuse sõnastasin ma valesti. Ma oleks pidanud kohe ühe variandina panema, et kõik sobib vms, sest nüüd tuli pikk-pikk-pikk rida neid "muu" vastuseid, kus öeldi, et kõike on parajalt või pigem ma peaks ikka rohkem kirjutama kui millestki vähem. Siiski mõned üksikud vajutasid nendele vastuste variantidele, mida mina olin välja pakkunud. Kõige enam arvati, et remondijutud võiks välja jääda. Õnneks või kahjuks meil areneb remont nii aeglaselt, et siin polegi midagi väga kirjutada :D :D

Viimase punktina andsin võimaluse endapoolset arvamust avaldada ja kiita/kritiseerida täpselt nii, nagu tuju. Samuti panna kirja oma e-mail, kes loosis osaleda soovisid. Sealsetest soovitustest tuli tugevalt välja üks ühine palve - kirjuta rohkem! Eks ma siis püüan sellele palvele vastu tulla. Samuti tunti huvi mu erialase töö ja maaelu tegemiste vastu. Töö koha pealt ma hoian väga madalat profiili, sest tööeetika ei luba paljutki kirjutada. Maaelu koha pealt mul ikka mõned mustandid on ootel, aga vast suvel leiab aega, et neid ka täiendada ja üles panna :)

Igatahes aitäh kõigile 85-le inimesele, kes leidis aega, et mu küsimustele vastata! Sain päris hea tagasiside vähemalt nendest aktiivsetest ja toetavatest lugejatest ja tean arvestada edasipidi teie soove kirjatükkide valimisel (sest mustandeid on vist igal blogijal vaat et rohkemgi, kui postitusi). Selleks, et te ka järgmine kord viitsiksite paar klikki teha, loosisin välja mõned auhinnad. Kuna võib olla kõik ei taha oma nime täielikult avaldada, siis kustutasin e-maili lõpud nii ära, et kõik peaks ikka aru saama, kui nende e-mail on, aga samas võõrad ei saa aru :D

1. Midagi kehale  (Be More smuutisegu) -Ann.Va.......
2. Midagi vaimule (Fonterego seltskonnamäng) - maarjavi......
3. Midagi nahale (kupud.ee õli) -ylle.he.....
4. Midagi hingele (kinkekaart Tallinn-Helsinki reisile) -riinta......
5. Midagi taskusse (20 euri) - mari.kike....

Võitjad palun võtke minuga ühendust ja siis vaatame, kuidas keegi oma kingi kätte saab ;) Ühendust saab minuga läbi mu Facebooki või e-maili teel marishuopolainen@gmail.com.

PS! Mu Facebooki lehel on praegu käimas veel üks loos. Loosin välja Tallinna Maratonile pääsmeid ja särke! Kui tahad osa võtta, siis vajuta SIIA.


Comments