Aidake hädalist!

Vahel on otsustusvõimetus ikka üks jube asi. Kingitus.ee pakkus mulle võimaluse nende kulul minna nende vahendusel pakutavat teenust katsetama. Andsid nad selle võimaluse juba varakevadel, aga siis polnud mul aega sellega tegeleda. Nüüd aga oleks viimane hetk minna ja see võimalus ära kasutada. Ainuke asi on selles, et mida küll valida?

Otseloomulikult on asja juures ka see konks, et valitu peab mahtuma teatud rahalistesse piiridesse. Või siis pean ise juurde tasuma, kui tahan midagi kallist. Ilmselgelt ei taha, sest see suvi on olnud juba nii kulukas, et ma vist varsti võtan juba ainuüksi sellepärast kaalust alla, et mul pole raha, et poest süüa osta :D :D  Aga siiski, ma panen siia mõned valikud, mida ise olen kaalunud. Kui keegi teist vähegi viitsib, siis võiks aidata mul valiku teha, sest oleks nagu viimane aeg...

Üks asi, mida ma tahaks proovida, on EMS-treening. Oleks midagi ainult minule ja sellist, kuhu nagunii kahekesi vist ei läheks. Ega ma nii edev ka pole, et trenni pealtvaatajaid kutsuks :D Ma tean, et mitmed blogijad on käinud ja kiitnud, aga enda silm (või keha siinkohal) on ikka kuningas ju.

Kui olla eeskujulik ema ja valida pere eest, siis võiks minna H2O veekeskusesse hullama, tunniajalisele pildsessioonile või hoopis ägedale kardisõidule.  Samas on mul veel kasutamata Margit Partei pildistamise kinkekaart (mida ma ootan ilmselgelt rohkem, kui mõne võõra fotograafi ette astumist) ja kartide puhul ei tea, mis vanusest nad üldse sõitma lasevad (Margus jääks nagunii seal kõrvale).

Võiks võtta ka midagi kahekesi tegemiseks, näiteks kanuumatk, sukeldumine ja või hoopis ratsutamine, aga Priit ei tuleks neist valikutest ühelegi minuga ja kedagi teist pole kaasa võtta. Keegi tahaks minuga tulla??? :D

Tegelikult tahaks hoopis teatrisse minna, aga õhtused teatripaketid on seal ainult Pärnusse. Ma läheks parema meelega Viljandisse. Sinna on ainult ööbimisega variant valikus. Pealegi seda saab kasutada septembrist juunini ja siis on mul ilmselt kooliasjadega nii kiired ajad, et nädalavahetusi ei eksisteeri mu jaoks :D

Oeh, ma räägin, et ma olen otsustusvõimetu! Mida te valiks minu asemel kingitus.ee lehelt? Ärge mulle mingeid põgenemistubasid vms ekstreemsust pakkuge, ma olen liiga arg nendeks :D

PS! Või äkki ma peaks hoopis küsima kinkekaardi ja selle teie seas välja loosima???


Comments

 1. Ma vist võtaks kardisõidu. Midagi sellist, kuhu igal ajal ei lähe ja see oleks kindlasti huvitav kogemus.

  ReplyDelete
 2. Mina läheks rullmassaaži, väga head tulemused pidid sealt olema.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ühe korraga ilmselt mitte ja rohkem seal enda raha eest käia ma ei raatsi :D :D

   Delete
 3. Mina valiks
  https://www.kingitus.ee/kingitus/veepealne-tunnikamping-koos-kanuusoiduga
  või
  https://www.kingitus.ee/kingitus/paikeseloojangu-sup-matk-kahele

  Kardisõidu lastega välistaks, kuna on halb kogemus, kus laps alles harjutas (sõitis esimestkorda ja teised aina kihutasid ja siis üks sõitis julmalt tagant lapsele sisse.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Need jah väga ägedad asjad, aga jällegi. Priit nendele minuga kohe kindlasti ei tule. SUP muidu midagi sellist küll, mida tahaks hirmsasti proovida.

   Delete

Post a Comment